Ediția limitată BMW M8 Gran Coupé First Edition este oferită în culoarea Individual Diamant Green Metallic

În martie 2018 BMW Concept M8 Gran Coupé prefigura noul model de serie atrăgând un val de admirație pentru designul impresionant, dar și pentru că propunea o cromatică exotică. Succesul acestei configurații a determinat constructorul bavarez să ofere ediția limitată BMW M8 Gran Coupé First Edition în nuanțe ce aduc tribut conceptului de anul trecut.

Nuanța în care era vopsită caroseria conceptului fascina prin tranziția de verde la un albastru cu tente de gri. Acest spectacol cromatic este replicat de BMW M8 Gran Coupé First Edition prin culoarea sa denumită Individual Diamant Green Metallic. Este o culoare disponibilă exclusiv pentru această ediție de lansare, care va fi produsă în doar 400 de exemplare pentru întreg mapamondul. 50 de unități vor fi rezervate pentru SUA, iar restul se împart între clienții din restul piețelor. Modelele pentru SUA vor fi produse din aprilie 2020.

Pe lângă verdele hipnotizant, BMW M8 Gran Coupé First Edition se distinge la exterior prin elemente precum grila frontală, prizele de aer laterale, carcasele oglinzilor, vopsite în GOLDBRONZE, o nuanță care combină, după cum spune și denumirea, culorile aurului și bronzului. Aceasta este o altă asemănare cu conceptul din 2018. La rândul lor, jantele forjate M Star-Spoke de 20 inch sunt personalizate cu acest GOLDBRONZE.

Un alt detaliu deosebit este nuanța galben-portocalie a farurilor, care dă o notă nostalgică, retro, la fel ca și în cazul conceptului.

Habitaclul lui BMW M8 Gran Coupé First Edition se distinge la rândul său prin tapițeria de piele BMW Individual Ivory White/Tartufo Full Merino. Pentru inserțiile de bord s-a ales Individual Piano Black, care se remarcă prin finisarea lucioasă.

Poze BMW Concept M8 Gran Coupé:

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account