Rolls-Royce Serenity te scapă de stres cu forța

Rolls-Royce Serenity este încă o dovadă că britanicii reușesc să combine într-un mod fabulos imaginația cu măiestria, dând astfel naștere unor proiecte care te lasă cu gura căscată. La propriu și la obligatoriu.

Rolls-Royce Serenity are la bază modelul Phantom Series II, în versiunea cu ampatamentul lung. Însă nu despre mașina în sine este vorba în cazul lui Rolls-Royce Serenity. Echipa Bespoke ne face să credem că proaspăt născuta limuzină de supermegalux are nevoie de niște lux în plus pentru a-l face să iasă în evidență la un salon de fițe cum este cel de la Geneva.

Rolls Royce Phantom Serenity (7)

Primul lucru care-ți sare în ochi este vopseaua sidefată despre care Rolls Royce spune că este cea mai scumpă vopsea creată vreodată de ei și căreia i s-a atribuit un polish la doisprezece mâini. Cele mai mari personalizări apar însă la interior, acolo unde Rolls-Royce Serenity primește un tratament în două tonuri și motive florale pictate în cea mai fină mătase chinezească cu ajutorul unei pensule din păr de veveriță (nu e glumă). Nu e glumă nici faptul că s-a lucrat manual vreo 600 de ore la fiecare element care a necesitat tratamentul a la veveriță-riță.

Rolls Royce Phantom Serenity (16)

 

Inserțiile de lemn din interior sunt din cireș afumat în stil oriental, dar și din bambus proaspăt luat de la gura unor bebeluși de urs de panda. Compartimentul pentru bagaje (adică portbagajul) este acoperit în piele Arctic White, la fel și covorașele de podea și plafonul, presărat și el cu motive florale orientale.

Rolls Royce Phantom Serenity (8)

Posibil să fie un model creat special pentru Elton John sau pentru magnații chinezi cu pretenții de magnați ruși, cert este că Rolls-Royce Serenity e foarte dandy-trendy și tolerant cu minoritățile sexuale cărora le face cadou și o umbrelă, dar fără curcubeu.

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account