Parteneriatul Toyota-BMW ar putea da nastere la un succesor pentru modelul legendar Supra

BMW si Toyota au anuntat in luna iulie un nou parteneriat care extinde cooperarea actuala in domeniul cercetarii si dezvoltarii legate de bateriile electrice. Ei vor lucra impreuna pentru dezvoltarea de celule de combustie,trenuri de propulsie electrice, productia de materiale de plastic ranforsat cu fibra de carbon, precum si arhitectura masinilor viitoare.

Cei doi constructori au anuntat si o colaborare legata de dezvoltarea unei platforme pentru o masina sport hibrida. La Salonul auto de la Paris 2012, seful Toyota Marea Birtanie, Jon Williams,, a declarat pentru Autoblog ca dealerii lor vor masini incitante care sa atraga consumatori noi.

Compania a vandut aproape 800 unitati GT86 pe piata britanica, cererea fiind in continuare mare. Williams a mai adaugat si ca clientii Toyota sunt obisnuiti cu modelele sport precum Celica, Supra si MR2.

Deocamdata nu sunt disponibile si alte informatii, dar tinand cont de durata ciclului de dezvoltare si testare, o masina sport hibrida realizata in cadrul parteneriatului BMW-Toyota va iesi pe piata peste cel putin 5 ani.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account