Porsche Boxster Spyder – Pasiune extremă

Porsche Boxster Spyder

Porsche a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la New York noul Porsche Boxster Spyder. Destinat în primul rând puriștilor, modelul Boxster Spyder se concentrează exclusiv pe plăcerea șoferului. Inginerii Porsche au făcut tot posibilul pentru a reduce masa totală a mașinii: au montat un soft-top mai ușor, care se pliază manual, și au renunțat la sistemul audio și cel de climatizare. Da, ați citit bine. Dacă vă doriți, totuși, aer condiționat și ceva boxe în care să ascultați muzică, Porsche vă va satisface aceste dorințe, fără a percepe taxe suplimentare. Interiorul este configurat cu scaune sport, tip scoică, cu un volan nou, mai gros, îmbrăcat în Alcantara și cu o transmisie exclusiv manuală, cu șase trepte.

În ceea ce privește performanțele, Porsche Boxster Spyder este dotat cu un propulsor de 3,8 litri care dezvoltă 375 CP, un sistem de frânare împrumutat de la  frățiorii mai mari, din gama 911, și o suspensie sport care reduce garda la sol cu 20 mm. Acestea fiind spuse, Porsche Boxster Spyder este capabil de un sprint 0-100 km/h în doar 4.5 secunde, iar viteza maximă pe care o poate atinge este de 290 km/h.

Începând cu vara acestui an, Porsche Boxster Spyder va fi disponibil în showroom-uri, cu un preț de listă de peste 75.000 de euro.

Sursă: Wordlcarfans

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account