Audi RS6 DTM – Cel mai radical Avant vine la Gumball

Jon Olsson este un băiet foarte activ din Suedia care face sporturi de iarnă extreme și căruia îi cam plac mașinile cu tracțiune integrală. Cum ski-ul este un sport care se asociază cu mândrie cu Audi Quattro, nu-i de mirare că mașina cu care va participa anul acesta la Gumball este un Audi RS6.

Audi RS6 DTM (1)

Doar că, după cum bine se vede cu ochiul liber, nu este chiar orice Audi RS6, ci un Audi RS6 DTM. Cu un motor vopsit cu aur de 18 karate în câmp electrostatic, Audi RS6 DTM dezvoltă 950 CP și poate atinge chiar 1.000 CP cu un combustibil de curse. Turbinele TTE9XX sunt placate cu aur de 18 karate și au fost construie de echipa Turbo Engineers, iar evacuarea este una Milltek care-ți scoală părul de prin locurile unde nu te așteptai să ai păr.

Audi RS6 DTM (6)

Body Kit-ul este unul la fel radical, un widebody contruit din fibră de carbon cu ajutorul fostului inginer șef de la Koenigsegg, Leif Tufvesson, iar materialele vin de la același distribuitor de fibră de carbon pentru Pagani. Pentru construcția lui Audi RS6 DTM s-au folosit 100 de metri din acest fabulos de miraculos material. Jon Olsson și Audi RS6 DTM vor participa anul acesta la raliul Gumball 3000 pentru echipa Betsafe.

Audi RS6 DTM (5)

Startul se va da pe 23 mai la Stockholm. Gumball 3000 este un raliu/petrecere la care iau parte în medie cam 120 de șoferi (fie că sunt oameni cu foarte mulți bani de care nu ați auzit, fie că sunt oameni cu foarte mulți bani de care ați auzit) pe o distanță de 3000 de mile, traversând șapte țări. Raliul a început în 1.999 ca un simplu road trip cu băieții, dar treptat a luat amploare și a devenit cunoscut pentru petrecerile nocturne, cu femei exotice, mașini exotice și băuturi fine în hoteluri și cluburi de fiță. Cine merge la așa ceva nu stă cu cortul.

Sursa – worldofbetsafe

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account