Zvonuri: Porsche intentioneaza sa lanseze un rival pentru BMW Seria 5

La Salonul auto de la Detroit 2014, oficialii Porsche i-au facut pe jurnalisti sa creada ca se pregateste un rival pentru BMW Seria 5. Seful Porsche, Matthias Muller, a declarat pentru Autocar:

“Vorbind foarte sincer, pot sa spun ca aceasta este doar una din ideile pe care le avem, sa dezvoltam o masina pozitionata sub Panamera. Dar ar fi o decizie dificila, pentru ca Porsche tocmai a facut un pas urias intrand pe piata cu Macan – nu doar dezvoltand modelul, ci dubland si capacitatea de productie a fabricilor, inclusiv productia caroseriei, vopsitorie, etc. A fost un efort urias pentru intreaga companie.

porsche-seria-5-sedan

“Va trebui sa asteptati si veti vedea. Dar fiecare dolar pe care il avem – il putem cheltui doar pentru un singur lucru. Putem pune in practica acea idee, sau alta, sau o a treia sau o a patra. Avem multe idei.”

Primele zvonuri despre un vehicul sedan mai mic decat Panamera, denumit ‘Pajun’ (Panamera Junior), au aparut in 2012, dar de atunci nu s-a confirmat nimic.

Daca chiar va fi lansat pe piata, modelul Porsche va concura cu Mercedes Clasa E, Audi A6, Jaguar XF, Lexus GS350 si noul Maserati Ghibli.

[Sursa: Autocar]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account