Zvonuri: BMW va lansa pana in 2015 20 modele noi

Sursa binecunoscuta Scott27 revine cu noi informatii legate de planurile de viitor ale celor de la BMW. Potrivit acestuia, BMW intentioneaza sa lanseze pana in 2015 douazeci de modele noi.

Pentru a face lucrurile si mai interesante, Scott27 aduce in atentie numele Seria 2. Se pare ca BMW se gandeste din nou sa foloseasca emblema de Seria 2 pentru unele din modelele sale Coupe si Cabrio.

Tinand cont ca majoritatea acestor 20 modele noi au la baza platforma modulara Seria 1 si Seria 3, se pare ca BMW vrea sa diferentieze modelele cabrio si coupe in cadrul fiecarei familii de produse Seria 1 si Seria 3.

“Strategia actuala este de separare a modelelor Coupe (F22) si Cabrio (F23) din gama Seria 1 de cele Sporthatch si de urmatoarele modele similare care se vor adauga gamei Seria 1. Se doreste separarea modelelor sportive de modelele normale in care denumirea de 2 se va referi la Coupe, Cabrio si Z2 Roadster si Coupe”, declara Scott27.

Familia Seria 1 va ramane cu variantele Sporthatch, Compact Sport Tourer si Gran Turismo.

Zvonul anului 2009, modelele BMW Z2 Roadster si Coupe, revine in atentia media. Se pare ca BMW are nevoie de variantele Z2 Roadster si Coupe pentru a putea oferi un concept sport Compact similar modelelor MINI Coupe si Roadster. Scopul este acela de a oferi dinamism si sportivitate cel putin la acelasi nivel cu unele din masinile oferite in aceeasi gama de pret.

“Greutatea este prioritatea principala, si prin urmare nu vom avea motoare cu mai mult de patru cilindri”, a mai spus sursa.

In cadrul unei discutii recente cu BMWBLOG, un reprezentant BMW a confirmat ca in urmatorii 5 ani vom vedea peste 15 modele noi, dar fara a oferi mai multe detalii.

Ca de obicei, va sfatuim sa tratati cu scepticism aceste zvonuri si sa tineti minte ca planurile BMW se pot schimba tot timpul.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account