Gerovital
Gerovital
Gerovital

Randare: BMW i1

Cea mai noua randare futurista realizata de un pasionat vine de la Amadou Ndiaye, absolvent de design industrial al Universitatii din Montreal, care si-a pus in valoare cunostintele si talentul pentru a desena un model BMW i1 futurist.

„Asa cum sugereaza numele sau, conceptul are trei roti si ne asteptam ca el sa fie inclus in gama „i”, lansata de BMW in 2011″, a declarat Ndiaye.

„Desigur ca este un vehicul electric, care combina laolalta experienta de a conduce o motocicleta cu siguranta oferita de o masina. Acesta e motivul principal pentru care cele doua roti se inclina la curbe, datorita unui sistem hidraulic conectat la computerul de bord, care ajusteaza inclinarea rotilor in functie de viteza masinii.


Vehiculul cu un singur loc are caroserie din fibra de carbon si este propulsat de trei motoare localizate la nivelul fiecarei roti. Conceptul reprezinta o legatura intre experienta acumulata de BMW in lumea masinilor si a motocicletelor; in plus demonstreaza ca masinile electrice pot avea legatura cu filosofia placerii de a conduce, a marcii germane. ”

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account