Randare: BMW M2 Cabrio

BMW nu a recunoscut oficial planurile de a realiza un viitor model M2, dar asta nu i-a oprit pe artistii grafici specializati in randari sa isi puna in practica ideile legate de posibile infatisari pentru viitorul model M super sportiv.

Astazi va invitam sa admirati o imagine cu BMW M2 Coupe, cu linii agresive de design, care fac masina aproape ireala.

Totusi, ce stim pana acum despre un eventual model M2? Mai intai stim ca BMW intentioneaza sa lanseze un succesor pentru modelul editie limitata 1M in 2015. Comparativ cu proiectul 1M care a fost oarecum „grabit”, BMW M2 va trece printr-o faza mai lunga de dezvoltare.

Pentru a delimita clar modelul M135i de un model complet dezvoltat de M, BMW M2 va beneficia de un pachet agresiv si de tehnologii marca M. Se spune ca BMW M2 va avea o parte frontala unica cu prize de aer mari, ecartament mai mare si aripi spate mai evazate, precum si un eleron spate si evacuarea tipica, quad.

Am mai auzit si zvonuri potrivit carora M2 va fi disponibil doar in versiunea coupe, si ca nu ar exista planuri pentru alt tip de caroserie, cel putin in faza initiala.

Puterea va fi transmisa rotilor prin intermediul platformei cu propulsie. Desi in trecut am mai auzit zvonuri despre un motor cu patru cilindri care ar propulsa M2-ul, cele mai noi stiri indica aparitia unei versiuni imbunatatite a motorului de 3.0 litri TwinScroll turbo, care ar dezvolta 360 CP. Ne asteptam la doua tipuri de transmisii: DCT si manuala.

In ce priveste pretul, suntem de parere ca se va situa undeva intre M135i (45.000 Euro) si sub BMW M3 (75.000 Euro), adica in jur de 60.000 Euro sau mai scump.

[Foto: http://dejanhristov.deviantart.com]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account