Randare: BMW Seria 4 Gran Tourer

Artistul grafic Theophilus Chin ne prezinta felul in care ar putea arata un posibil model BMW Seria 4 Gran Tourer. Ideea unui nou model in familia Seria 4 e pur teoretica, datorata doar faptului ca Mercedes-Benz ofera un produs similar, CLS Shooting Brake, CLA Shooting Brake.

Dar daca BMW decide sa adauge inca un model in segmentul mediu, atunci familia de modele Seria 3 si 4 va fi formata din 7 membri: Seria 2 F30 Sedan, 3 GT F34, Seria 3 Touring F31, Seria 4 Coupe F32, Seria 4 Cabrio F33, Seria 4 Gran Coupe F36 si potentialul Seria 4 Gran Tourer.

BMW-Seria-4-Gran-Tourer-Randare-Theophilus-Chin

Intrebarea pe care si-o pune toata lumea este daca BMW mai are cu adevarat nevoie de inca un produs de nisa care ar crea confuzie in randul cumparatorilor si care abia ar reusi sa se incadreze intre produsele existente deja.

Modelul Seria 3 Touring arata foarte bine si este unul din cele mai cautate variante Seria 3 in Europa. Datorita caracteristicilor de design, spatiu si volum, este pe placul multor clienti europeni.

In ciuda faptului ca ar atrage o serie de clienti aflati in cautare de lux si stil, suntem de parere ca un model Seria 4 Gran Tourer nu e ceva ce vom vedea prea curand. Dar asta nu ne impiedica sa ne bucuram de randarea destul de realista si foarte reusita.

[Foto: TheophilusChin.com]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account