Video spion: BMW Seria 3 GT

A fost reperat din nou viitorul BMW Seria 3 GT in Suedia, in timpul testelor in conditii de iarna. BMW Seria 3 GT va aparea pe piata in martie 2013 si va beneficia de linii de design mai atractive si mai elegante decat Seria 5 GT, oferind in acelasi timp acelasi spatiu in portbagaj si un spatiu mai generos pentru picioare.

BMW Seria 3 Gran Turismo va fi tot hatch ca si Seria 5 GT si va avea garda la sol mai ridicata. Se pastreaza ideea de baza a unui vehicul GT, aceea de a calatori cu stil si in conditii de lux, dar fara a sacrifica performanta.

Numele de cod intern pentru BMW Seria 3 GT este “Progressive Activity Coupe”, datorita modului in care plafonul se inclina in partea spate, care este o combinatie intre un Touring si un Shooting Brake.

Ne asteptam ca motorizarile pentru Seria 3 GT sa fie preluate de la BMW Seria 3 sedan, inclusiv un motor turbo diesel cu patru cilindri, unul turbo pe benzina cu patru cilindri – 328i si varful de gama 335i cu motor cu sase cilindri turbo. Toate motoarele vor fi oferite standard in combinatie cu transmisia automata cu opt rapoarte.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account