BMW Urban Cross e mai aproape decât credeam

BMW Urban Cross

BMW Urban Cross își va face apariția, cel mai probabil, la începutul lui 2017 și va avea la bază platforma cu tracțiune față a celor două MPV-uri deja lansate: Seria 2 Active Tourer și Seria 2 Gran TourerImportant este faptul că viitorul BMW Urban Cross nu va fi un BMW X1 micit și redesenat.

BMW Urban Cross va fi poziționat sub BMW X1

Cel mai probabil, BMW Urban Cross va prelua „funcțiile” unui posibil BMW X2 și va intra în gama BMW cu o poziționare sub cea a actualului BMW X1. Totuși, se pare că designerii BMW vor concepe modelul BMW Urban Cross – încă nu știm dacă acesta va fi numele final – de la zero, având însă câteva idei de bază pe care mașina trebuie să le bifeze. În principiu, noul BMW Urban Cross trebuie să fie un SUV urban, cu o linie de coupe, cu un portbagaj similar ca volum cu cel al modelului MINI Paceman și mai trebuie să fie suficient de cool încât să te facă să ți-l dorești mai tare decât ți-ai dori un Mercedes-Benz GLA sau un viitor Audi TTQ. La fel ca și în cazul celor două MPV-uri prezentate deja, viitorul BMW Urban Cross va avea tracțiune față și, opțional, va fi disponibil și cu un sistem de tracțiune integrală. Cel mai probabil, BMW Urban Cross va prelua și motorizările existente deja pe cele două MPV-uri, astfel că viitoul mini-SUV va fi propulsat de motoare cu trei sau patru cilindri, în timp ce o versiune de tip plug-in hybrid nu este exclusă.

BMW Urban Cross

BMW Urban Cross va avea un interior „analog”

Chiar dacă nu va fi la fel de practic precum rudele sale, BMW Urban Cross va prelua o mare parte din liniile de design ale interiorului, dar probabil că va fi ceva mai minimalist. Conform acelorași zvonuri, instrumentele de bord vor fi de tip analog, dar ar putea exista și varianta unui „bord” digital, contra-cost. Viitorul BMW Urban Cross va fi ceva mai ieftin decât monovolumele BMW și decât BMW X1, iar speculațiile publicațiilor germane anunță un preț de pornire pentru varianta de bază de la aproximativ 25.000 de euro.

BMW Urban Cross

 

Sursa: BMW Blog via AMS

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account