Randari: BMW M4 Coupe

Din moment ce BMW Seria 4 Coupe a fost dezvaluit, artistii grafici din intreaga lume specializati in randari au inceput sa creioneze imagini cu viitorul BMW M4 Coupe.

BMW M4 Coupe F82 are la baza noul Seria 4 Coupe si se va diferentia de familia de modele Seria 3 prin partea frontala, farurile redesenate si grila rinichi, elemente observate deja la noul Seria 4. Linia plafonului ofera masinii o infatisare mai eleganta, care o va diferentia si mai mult fata de M3 sedan. Recent a fost confirmata si denumirea de M4.

Se spune ca partea frontala va fi inspirata de elemente de la modelul recent lansat M6, bara fata semanand cu cea de pe M6 si cu elemente „air curtains” in stilul celor de pe 1M.

Orificiile de ventilatie sunt mai mari si au aripioare inclinate care confera masinii o prezenta dominanta. Capota lui M4 Coupe va fi de tip power dome. Ca orice model M, va primi aripi evazate M si praguri laterale. BMW M4 Coupe se va pozitiona ca o alternativa accesibila la modelul M6 Coupe, si ne asteptam sa fie dotat si cu plafon din fibra de carbon.

Randarile prezentate in articol incearca sa inglobeze toate detaliile cunoscute pana acum, dar in plus ne asteptam sa vedem si mici surprize de la BMW.

BMW M4 va fi pus in vanzare in 2014.

[Randari: Topspeed | BMW-syndikat ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account