Randari: BMW M4 F82 2014

Au aparut pe Facebook noi randari ale viitorului BMW M4 2014. Create de Iacoski.com, noile imagini generate pe calculator dezvaluie un M4 coupe uimitor, cu liniile tipice de design ale unui coupe si cu prezenta agresiva a unui model M. Modelul se remarca prin partea frontala, care a fost dotata cu o bara cu „air curtains” si grila rinichi de culoare neagra.

Pe partile laterale, linia principala se desfasoara dinspre partea frontala spre spate, invaluita de forme convexe si concave care confera masinii o infatisare dinamica. Aripile evazate completeaza aspectul dominator si impunator al lui M4. La partea din spate, randarile seamana cu modelul recent dezvaluit M5, cu difuzorul integrat in bara spate si cele patru tevi de evacuare. Eleronul de pe portbagajul spate aduce un plus de agresivitate partii spate.

Aspectul de ansamblu este completat de jantele mari de culoare neagra.

BMW va oferi noul M3/M4 in trei variante de caroserie: sedan, coupe si cabrio. Versiunea BMW M3 sedan va avea nume de cod intern F80, iar M4 Coupe se va numi F82.

Cea mai mare schimbare pe care o vor aduce noile modele M3/M4 vine de sub capota. Motorul V8 va fi inlocuit de catre divizia M cu unul cu sase cilindri.

Recent am aflat ca BMW testeaza diverse agregate pe prototipurile de teste M3, de la motoare turbo cu sase cilindri la noul V6. Opiniile referitoare la decizia BMW de a oferi un motor V6 pe noile M3/M4 raman impartite la acest moment – acest lucru fiind considerat de fanii impatimiti drept ‘blasfemie’.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account