Poze spion cu BMW Seria 3 GT facelift

BMW Seria 3 GT nu se lasă alungat cu una cu două din gama BMW, semn că există câțiva extremiști care-i susțin cauza. 

Sunt unii fani BMW care se simt lezați de unele modele pe care marca bavareză a ales să le construiască, iar BMW-urile cu sigla GT sunt printre cele mai controversate. Pentru că, zic ei, nu sunt BMW-uri adevărate ori pentru că sunt urâte. Mai există însă și altă categorie de fani BMW care-și caută o mașină mai practică, mai spațioasă și mai confortabilă, care au avut sau au în prezent un „BMW adevărat” și se uită la un GT ca la o a doua mașină, de familie. Și ei tot fani BMW sunt pentru că preferă să-și cumpere un BMW și să nu se îndrepte către concurență pentru a-și acoperi niște necesități. Nu avem de unde să știm dacă nu au un E30 de 800 de CP în garaj sau un M. În plus, un BMW, fie el mai înalt, mai cu tracțiune față ori cu tracțiune integrală, tot păstrează niște caracteristici ale mărcii.

bmw-3-series-gt-facelift (2)

În prezent BMW lucrează la un facelift pentru Seria 3 GT, iar din pozele spion observăm că va fi unul minor, dar necesar. Așa cum s-a întâmplat și în cazul modelelor Touring ori sedan, noul BMW Seria 3 GT va veni cu câteva îmbunătățiri estetice pentru partea frontală și posterioară – probabil altă bară față, alte stopuri, etc. La interior BMW Seria 3 GT facelift va primi noi combinații de culori și materiale, plus câteva chestii deștepte cum ar fi un sistem de navigație îmbunătățit, un head up display color și o consolă centrală revizuită.

bmw-3-series-gt-facelift (3)Părerea noastră, înainte să aruncăm cu pietre în BMW-urile astea, haideți să le oferim o judecată corectă – să ne urcăm în ele, să le conducem și abia apoi să dăm un verdict. Așa-i frumos și democratic.

Sursa – Worldcarfans

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account