Randari: BMW M6 2013

Abia au aparut pozele spion cu viitoarea generatie BMW M6, in timp ce mai multe zvonuri nefondate indicau noul M6 ca proiect aruncat la gunoi. Din fericire, emblema BMW M este un proiect inca activ, astfel ca ne asteptam ca masina sa fie dezvaluita in 2012.

La baza lui M6 va sta viitoarea generatie BMW Seria 6 F12/F13. Viitoarea masina M va beneficia de acelasi tratament M, atat din punct de vedere estetic cat si a modificarilor aduse sub capota.
M6 va continua sa aibe arcele rotilor spate evazate si sistemul de evacuare de tip quad, tipic modelelor M.

Detaliile legate de motorizare sunt simple speculatii pentru moment, dar ne asteptam ca masina sa fie propulsata de un motor V8 twin-turbo care va produce in jur de 600 CP..

Puterea va fi distribuita exclusive rotilor spate, si ar trebui sa produca o acceleratie impresionanta. Ne asteptam ca sprintul de la 0 la 100 km/h sa nu dureze mai mult de 4 secunde.

Speram sa aflam mai multe despre noul M6 spre sfarsitul acestui an. Cel mai probabil ca BMW se va folosi de lansarea modelului Seria 6 ca o oportunitate de a reitera planurile legate de constructia unei versiuni M a acestuia.

Pana atunci, haideti sa admiram aceste randari.

[Randari realizate de McQueen pentru BimmerToday ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account