Randari noi: BMW M2 2015

BMW M2 este programat sa apara pe piata in 2015. Succesorul modelului editie-limitata BMW 1M este construit pe platforma noului BMW Seria 2 Coupe, care va ajunge in showroomuri anul viitor.

Spre deosebire de predecesorul sau, BMW M2 va trece printr-o etapa mai lunga de dezvoltare. Va beneficia de un pachet agresiv si se va diferentia de M135i hatch si de M235i Coupe. Se spune ca BMW M2 va avea o parte frontala unica, cu prize mari de aer, ecartament mare si aripi spate evazate, precum si eleron spate si evacuare cu patru tevi.

Mai mult, BMW M2 va fi disponibil doar in forma de coupe, si nu exista planuri pentru alta varianta de caroserie, cel putin in faza initiala.

Puterea va fi transmisa rotilor prin intermediul platformei cu propulsie spate. Desi in trecut am auzit zvonuri legate de un motor cu patru cilindri, cei de la Car and Driver au aflat recent ca ar putea fi utilizata o versiune imbunatatita a motorului de 3.0 litri TwinScroll turbo, care ar dezvolta 360 CP in total.

Platforma utilizata va fi cea compacta cu propulsie, preluata de la generatia actuala Seria 1, si similara cu cea de pe Seria 3. In teorie este posibila si o versiune cu tractiune integrala, dar nu ne asteptam sa o si vedem transpusa in practica.

BMW M2 va concura cu Audi RS3, Mercedes-Benz CLA45 AMG si Volkswagen Golf R.

Artistul grafic Jerry Alvarez a realizat un nou set de randari pentru a prezenta viziunea lui legata de designul viitorului BMW M2.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account