Roger Waters, în România cu BMW Seria 7

1977 a fost anul de debut pentru prima generație BMW Seria 7. Constructorul german reintra în segmentul de lux și deschidea calea unor serii de inovații în segmentul auto: de la managementul electronic al motorului, la primul automobil echipat cu sistem multimedia de control (BMW iDrive), internet, sistem de navigație în Europa sau funcție TV.

În 1977, având la bază o serie de experiențe personale, Roger Waters compunea „The Wall“, album care avea să fie transformat într-unul dintre cele mai spectaculoase concerte create vreodată. „The Wall“ se lansa doi ani mai târziu și redefinea muzica Pink Floyd, așa cum Seria 7 redefinea imaginea mărcii BMW.

Legendarul Roger Waters, la venirea sa în România pentru punerea în scenă a concertului „The Wall“, a avut la dispoziție un automobil de legendă: limuzina BMW Seria 7. Modelul, vârful de gamă al celui mai de succes constructor de automobile premium din lume, este o combinație unică între sportivitate și eficiență. Versiunea care a fost pusă la dispoziție lui Roger Waters a fost un 740d, echipat cu un motor diesel de 6 cilindri în linie care dezvoltă 313 CP și este susținut de sistemul de tracțiune integrală xDrive. Modelul este capabil de o accelerație 0-100 km/h în numai 5,4 secunde în contextul unui consum măsurat conform standardelor UE de numai 6 litri per 100 km.

Pentru un confort fără egal, automobilul dispune de o serie de echipamente speciale pentru locurile din spate, așa cum este sistemul rear seat entertainment cu monitoare integrate în spătarul scaunelor față, funcție TV, scaune cu reglaj individual și climă pentru patru zone sau chiar și un frigider. Valoarea mașinii pusă la dispoziție este de aproximativ 125.000 Euro.

[Sursa: BMW]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account