Sauber cumpara echipa BMW F1

BMW AG a ajuns la un acord cu Peter Sauber privind vanzarea echipei BMW Sauber F1. Contractul s-a semnat cu conditia ca echipa sa aibe un loc asigurat la startul sezonului 2010 al Campionatului de Formula 1.

Dr. Klaus Draeger, membru al Consiliului de Administratie al BMW AG, responsabil cu dezvoltarea, a declarat acum cateva zile: “Suntem foarte fericiti cu aceasta solutie. Acest lucru respecta cea mai importanta cerinta pentru un viitor de succes al echipei. Relatia noastra cu Peter Sauber a fost intotdeauna excelenta si marcata de respect absolut. Am dori sa-i multumim lui Peter Sauber si intregii echipe pentru cooperarea excelenta din ultimii patru ani”.

Peter Sauber a adaugat: “Sunt foarte usurat ca am gasit aceasta solutie. Asta inseamna ca putem pastra locatia din Hinwil si majoritatea locurilor de munca. Sunt convins ca noua echipa are un viitor bun in Formula 1, ale caror transformari prezente legate de noile conditii cadru vor avantaja echipele private. Echipa noastra este foarte competenta si motivata, si sunt nerabdator sa dam drumul acestei provocari impreuna cu ei. As dori sa multumesc BMW pentru acesti patru ani impreuna care au fost de succes”.

2006 BMW Sauber

Acest lucru inseamna ca vanzarea initial planificata catre Qadbak Investment Ltd. nu va fi incheiata.

Un acord ulterior cu Peter Sauber propune reduceri de personal de la nivelul actual de 388 la circa 250 angajati. Restructurarea echipei si respectarea conditiilor cadru viitoare au facut esential acest lucru. BMW AG regreta necesitatea acestor reduceri de personal si va sprijini restructurarea. La acest moment, datorita restructurarii mentionate mai sus, nu este exclusa posibilitatea unei restructurari ulterioare a echipei si in viitorul apropiat.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account