Team Schubert obţine prima victorie în ADAC GT Masters – John Edwards revine pe circuit după vizita la DTM

Indiferent că este vorba de DTM, United SportsCar Championship sau alte nenumărate campionate, săptămână de săptămână, echipele şi piloţii BMW se luptă pentru victorie, puncte şi titluri pe toate meridianele mapamondului. Şi în afara circuitelor, membrii familiei BMW Motorsport reuşesc să fie în centrul atenţiei. „BMW Motorsport News” vă permite să fiţi la curent, cu regularitate, cu toate ştirile, totul într-un format compact şi informativ. Astfel, aflaţi totul cu rapiditate.

ADAC GT Masters 2014 Eurospeedway Lausitz

John Edwards, pilot BMW în USCC, a vizitat DTM

Din SUA în Magdeburger Börde: John Edwards (SUA), care concurează cu BMW Z4 GTLM pentru BMW Team RLL în acest sezon din UNITED SportsCar Championship (USCC), a văzut ce înseamnă DTM după ce şi-a vizitat coechipierii BMW în week-endul de la Oschersleben. La începutul carierei sale, Edwards a petrecut doi ani în apropiere de „Motorsport Arena Oschersleben”, perioadă în care a putut urmări îndeaproape cursele din DTM. În vârstă de 23 de ani, americanul a putut vedea, în premieră, ce înseamnă atmosfera DTM. Următoarea cursă a lui Edwards în USCC are loc la Watkins Glen (SUA), pe 29 iunie.

CTSCC: Edwards/Hindman au fost la un pas de podium

John Edwards (SUA) a participat în acest week-end la etapa din Continental Tire Sports Car Challenge (CTSCC), ce a avut loc la Lime Rock Park (SUA), în dorinţa de a-şi apăra poziţia de lider în clasamentul piloţilor. Pilotând un model BMW M3 înscris de Fall-Line Motorsport, Edwards şi coechipierul Trent Hindman (SUA) au încheiat pe locul al patrulea şi de această dată, ratând cu puţin o clasare pe podium. Echipa a dominat prima parte a cursei, dar a coborât în clasament în urma unui pit stop efectuat după intervenţia Safety Car. Terry Borcheller (SUA) şi Mike LaMarra (SUA) au ocupat locul al optulea cu un alt model BMW M3.

Blancpain Endurance Series: ROAL Motorsport pe podiumul clasei Pro-Am

Cea de-a doua etapă din Blancpain Endurance Series, care a avut loc la Silverstone (Marea Britanie), s-a încheiat cu rezultate bune pentru echipele BMW Sports Trophy din clasa Pro-Am. Cele patru modele BMW Z4 GT3 din pluton nu au reuşit să se claseze în Top 10 pentru clasamentul general, dar maşina #43 înscrisă de ROAL Motorsport a obţinut locul al treilea în ierarhia categoriei sale, fiind cel mai bine clasat BMW Z4 GT3. Maşina #10 TDS Racing a încheiat a patra în clasa ei, în timp ce Ecurie Ecosse a ocupat locul al 18-lea în clasamentul general.

ADAC GT Masters: Schubert reuşeşte prima victorie a sezonului la Lausitzring

Ghinionul a fost spart: Team Schubert a obţinut prima victorie din acest an în cel de-al treilea week-end din ADAC GT Masters, care a avut loc la Lausitzring (Germania). Dominik Baumann (Austria) şi Claudia Hürtgen (Germania) au dominat cursa de duminică, după ce obţinuseră şi pole position, astfel că #19 BMW Z4 GT3 a trecut primul linia de sosire cu un avans de 2,694 secunde în faţa echipajului René Rast (Germania) – Kelvin van der Linde (Africa de Sud), care au pilotat un Audi. După ce au terminat pe locul al patrulea în cursa de sâmbătă, ratând cu puţin o clasare pe podium, cei doi piloţi BMW ocupă poziţia a treia în clasamentul general, cu 82 de puncte. Jens Klingmann (Germania) şi Max Sandritter (Germania) au avut un week-end mai puţin fericit cu #20 BMW Z4 GT3. O problemă tehnică i-a obligat să abandoneze în manşa de sâmbătă. Cu toate acestea, cei doi au reuşit o performanţă bună şi au urcat de pe locul al optulea pe al şaselea în cursa de duminică, astfel că au acumulat opt puncte în clasamentul piloţilor.

FIA WTCC: Engstler a reuşit două victorii în clasa TC2 pe Salzburgring

Franz Engstler (Germania) şi-a extins avantajul în trofeul piloţilor din FIA World Touring Car Championship (WTCC) datorită celor două victorii reuşite cu BMW 320 TC pe Salzburgring (Austria). În ambele manşe, Engstler l-a devansat pe John Filippi (Franţa / SEAT) în clasamentul categoriei TC2. Locul al treilea a fost ocupat de Pasquale di Sabatino (Italia), pilotul celui de-al doilea BMW 320 TC.

12H Zandvoort: modelele BMW M235i Racing concurează în propria categorie

Veşti bune pentru toate echipele BMW Sports Trophy care aliniază modele BMW M235i Racing: datorită acordului dintre BMW Motorsport şi Creventic, organizatorul Seriei 24H, automobilele BMW vor putea concura în propria clasă la cursa de 12 ore de la Zandvoort (Olanda), ce are loc la 30-31 mai 2014. O şansă bună de a oferi noului model o apariţie pe un alt circuit în afară de bucla Nordschleife de la Nürburgring (Germania) şi, ca o pregătire pentru cursa de 24 de ore de la Nürburgring (21-22 iunie), să testeze fiabilitatea BMW M235i Racing.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account