Top 5 modele BMW rulate disponibile la dealerii din București, sub 25.000 de euro

BMW rulate

Dacă vrei să-ți schimbi mașina, atunci acest top 5 al modelelor BMW rulate disponibile la dealerii din București s-ar putea să te intereseze, mai ales că avantajele pe care le ai dacă achiziționezi o mașină rulată de la un dealer autorizat sunt destul de atractive. În alcătuirea acestui top noi am ținut cont de prețul mașinii, de numărul de kilometri, dar și de dotările pe care le găsești la bord. Să începem așadar acest top.

Locul V modele BMW rulate: BMW Seria 3 Cabriolet, disponibil la BMW Auto Cobălcescu

Pe ultimul loc am ales să pun o mașină oarecum nișată. Dar m-am lăsat atras de numărul de kilometri și de faptul că aceast model este unul dintre preferatele mele. Așadar, poți avea un BMW Seria 3 Cabriolet, în versiunea 320i. Mașina este fabricată în 2007, are 54.000 de kilometri și costă 18.920 de euro. Cu un motor pe benzină – așa cum îi șade bine unui cabrio -, de 2,0 litri, normal aspirat, cu 170 de cai-putere și cu transmisie automată, acest 320i Cabrio pare foarte bine echipat. Climatizarea automată, tapițeria din piele bej, farurile adaptive, scaunele încălzite și reglabile electric, deschiderea electrică a portbagajului și sistemul de asistență la parcare sunt doar câteva dintre dotări. În plus, mașina este încadrată în categoria „accident free”, ceea ce înseamnă că te vei putea bucura de o decapotabilă fără prea multe griji.

BMW rulateLocul IV modele BMW rulate: BMW X3, disponibil la Automobile Bavaria

Următorul model pe listă este un X3, din 2012, cu 67.000 de kilometri la bord, în versiunea 2.0d xDrive. Mașina este echipată cu transmisia automată Steptronic, cu 8 trepte, are tapițerie din piele, scaune încălzite, pilot automat, senzori de parcare, faruri Xenon adaptive, dar și direcție sport variabilă. Mașina vine cu o garanție de 12 luni și poate fi achiziționată și în leasing. Ținând cont de numărul de kilometri și de anul de fabricație, adăugând în ecuație faptul că X3 este unul dintre cele mai fiabile modele construite de BMW, eu zic că această mașină poate fi perfectă pentru cei care caută o mașină polivalentă, premium și gata să plece la drum oricând, cu întreaga familie.

BMW rulateLocul III modele BMW rulate: BMW Seria 4 Coupe, disponibil la Automobile Bavaria

Dacă mai sus am vorbit despre o mașină de familie, următoarea alegere este destinată celor mai egoiști dintre noi. Este vorba despre un Seria 4 Coupe, în versiunea 420d, fabricat în 2013 și care are doar 26.690 de kilometri la bord. Iar asta înseamnă că mașina a rulat foarte puțin în cei peste patru ani de când a ieșit de pe poarta fabricii. Transmisia este automată, cu opt trepte, tapițeria este din sensatec, iar mașina mai este echipată cu senzori de parcare, pilot automat cu funcție de frânare, climatizare automată, dar și sistem de navigație. În plus, garanția oferită este de 24 de luni, iar disponibilitatea pentru achiziția prin leasing este și ea prezentă.

BMW rulateLocul II modele BMW rulate: BMW X5, disponibil la MHS Motors

Ok, îmi asum faptul că această alegere ar putea da naștere unor controverse, dar am ales acest X5 pentru simplul fapt că este extrem de bine echipat. Totuși, nu uita că vorbim despre o mașină care a rulat peste 240.000 de kilometri. Motorizarea este 3.0d xDrive, cutia este una automată, mașina este fabricată în 2008, iar prețul cerut este de 13.980 de euro, plus TVA. Adică 16.600 de euro, cu TVA inclus. Acum, ce trebuie să știi este că X5-ul acesta este echipat cu tapițerie din piele, cu trapă panormaică, cu scaune reglabile electric, ventilate și încălzite, cu sistem de navigație, cu cameră video pentru mersul cu spatele și multe, multe altele. Dar, această mașină se vinde fără garanție, așa că trebuie să ții cont și de acest aspect.

BMW rulateLocul I modele BMW rulate: BMW Seria 3 Sedan, disponibil la BMW Auto Cobălcescu

Pe primul loc am pus o mașină care, teoretic, nu prea are rival. Este motorizarea perfectă, adică 320d xDrive, are transmisie automată, este fabricat în 2013 și a rulat aproximativ 63.500 de kilometri. Printre dotări se numără pilotul automat, sistemul Adaptive Drive, sistemul de asistență la parcare, farurile cu tehnologie LED și multe altele. Prețul este de 18.900 de euro, plus TVA. Adică 22.491 de euro, cu TVA inclus.

BMW rulateOricare ar fi preferințele tale, nu uita că atunci când vrei o mașină rulată, poți arunca un ochi și pe site-urile dedicate ale dealerilor autorizați. Fie că vorbim despre modele BMW sau orice altă marcă. Alegerea este mult mai sigură, de cele mai multe ori pleci și cu garanție, iar posibilitatea de achiziție printr-un leasing constituie un avantaj.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account