Un conac, noul BMW Seria 7 și o cină romantică în doi

Acum că am trecut cu bine de sărbătoarea împrumutată, a venit timpul să ne gândim la cea tradițională. Și, pentru că o poveste de dragoste frumoasă începe cu un BMW, cei de la Proleasing Motors ne propun un concurs interesant, chiar de Dragobete.

Premiul este unul pe care cred că ni l-am dori cu toții, mai ales că în toată această poveste este implicat și noul BMW Seria 7. Pe scurt, poți câștiga o escapadă romatică la unul dintre cele mai frumoase conace pe care le poți găsi în apropierea Bucureștiului sau, în cazul de față, a Ploieștului. Escapada romatică, programată pentru 24 februarie, include cazrea la Conacul Domniței Ralu, o cină la lumina lumânărilor și un mic dejun pentru a doua zi. Pentru ca pachetul să fie complet, câștigătorul va fi condus la conac cu noul BMW Seria 7. Sună bine, nu?

Share your BMWLoveStory

Acum urmează partea interesantă și anume modalitatea prin care poți câștiga acest premiu. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul BMW Love Story găzduit pe site-ul BMW Proleasing și să completezi formularul cu povestea ta de dragoste care implică un model BMW. Desigur, pe lânga scurtă povestioară trebuie să adaugi și o poză cu mașina ta. Care, repetăm, trebuie să fie un BMW. Practic, tot ce trebuie să faci este o compunere frumoasă despre pasiunea ta și despre momentele petrecute de tine alături de BMW-ul tău. Nu poate să fie așa greu, nu?

Prin urmare, dacă îți dorești o escapadă romatică pentru a-ți impresiona jumătatea mai bună, dar care să implice și o experiență alături de noul Seria 7, la un conac impresionant, completează formularul de pe BMW Love Story. Mult succes!

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account