Un șofer BMW și-a înlocuit motorul cu o centrală pe peleți

Un șofer ingenios de BMW a decis să-și înlocuiască șasele în linie cu o centrală pe peleți.

Mai mulți șoferi din România au început să apeleze la instalațiile GPL pentru a face față scumpirilor de carburanți din ultima vreme, însă un posesor de BMW a găsit o soluție și mai eficientă – centrala pe peleți. Fănel Eficientul din localitatea Scorțoasa, județul Buzău, a luat această decizie pentru a deveni independent energetic și pentru a se pregăti din timp pentru o posibilă criză economică.

Fiind de meserie coșar, Fănel a găsit rapid soluția pentru a se bucura de BMW-ul său E46 , pe care iubește să-l conducă în fiecare zi, fără să fie nevoit să scoată prea mulți bani din buzunar. În plus, spune el, mașina a devenit „mai ușoară de nas” iar acum ia virajele atât de tare încât își vede numărul de înmatriculare în oglinzile laterale. Acesta și-a denumit invenția „PELET POWER” și are de gând s-o patenteze în cel mai scurt timp. Șoferul de BMW din Scorțoasa ar putea deveni în scurt timp unul dintre marii revoluționari ai lumii auto alături de Elon Musk, ideea românului fiind lăudată atât de primarul local cât și de consiliul județean.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account