VIDEO: Arnold Schwarzenegger joacă rolul lui Zeus în noua reclamă BMW pentru Super Bowl

BMW a prezentat primul teaser al reclamei pe care o pregătește pentru data de 13.02.2022, când va avea loc Super Bowl LVI. Mult așteptatul meci de fotbal american care se va desfășura pe SoFi Stadium în Los Angeles va genera ca în fiecare an audiențe uriașe. Astfel că, alături de alte companii mari, și constructorii auto plătesc sume pe măsură pentru a-și difuza reclamele pe parcursul meciului. De altfel, s-a creat o tradiție ca la fiecare ediție de Super Bowl companiile să se întreagă în producerea de reclame cât mai scumpe și spectaculoase, în care figurează de cele mai multe ori vedete de prim rang.

Anul acesta BMW USA anunță o campanie publicitară cu trei vedete: actorii Arnold Schwarzenegger și Salma Hayek, precum și Ralf Moeller, actor și fost culturist, care s-a remarcat în rolul principal al serialului Conan the Adventurer și în filme precum Gladiator (cu Russell Crowe) și The Scorpion King (cu Dwayne „The Rock” Johnson).

Primul teaser pentru noua reclamă îl are în prim plan pe Arnold Schwarzenegger, care joacă rolul lui Zeus, adică regele zeilor de pe Muntele Olimp. Zeus era zeul cerului, tunetului și fulgerului în mitologia greacă. Însă în reclama BMW, Zeus jucat de Arnold Schwarzenegger apare într-o cafenea unde un barista îi stâlcește numele până se prinde cine este de fapt, când îi servește comanda. Vezi în clipul video de mai jos teaser-ul reclamei:

În teaser reclamei ce va fi difuzată la cel mai important meci anual din fotbalul american se menționează că pregătește „ceva electric”. Asta explică și de ce s-a ales personajul Zeus. Iar în descrierea clipului publicat pe canalul de You Tube al BMW USA apare un link care duce către o pagină specială din site-ul oficial, unde sunt prezentate modelele electrice BMW iX M50, BMW i4 eDrive40 și BMW i4 M50.

Rămâne de văzut dacă reclama programată de Super Bowl va prezenta și surprize, sau dacă va include și primul SUV 100% electric al diviziei BMW iX M60, care a fost dezvăluit de curând cu 619 CP.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account