VIDEO: Auziți sunetul celor 650 CP ai prototipului BMW M5 CS gonind pe Nürburgring

Noi clipuri video filmate la Nürburgring au surprins prototipul presupusului BMW M5 CS în timpul testelor intense.

Circuitul Nürburgring este notoriu pentru cât de solicitant este și pentru varietatea de viraje. Iar asta îl face locația perfectă pentru a face reglaje fine unor mașini care dau prioritate abilităților sportive. BMW M5 CS va fi versiunea și caracter sportiv și mai acut chiar decât modelul BMW M5 Competition – care dispune de 625 CP și 750 Nm, dezvoltați de V8-ul de 4,4 litri.

Deși nu au fost confirmate oficial de către BMW, cifrele zvonite pentru M5 CS sunt de 650 CP și aproape 800 Nm, conform informațiilor obținute de site-ul BMWBlog.com.

De curând a fost publicat pe contul de Instagram bmwfansschweiz.bfs un clip video care pare să dezvăluie un exemplar BMW M5 CS.

Acum, după ce a fost prezentat oficial facelift-ul modelelor BMW M5 și BMW M5 Competition, divizia BMW M GmbH se concentrează pe lansarea în acest an a noilor BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupé. Dar se pare că lucrează asiduu pentru a aduce cât mai rapid pe piață și M5-ul CS. De altfel, site-ul BMWBlog.com spune că BMW M5 CS va debuta mai mult ca sigur în 2020.

Până spre presupusa dezvăluire spre finalul anului, BMW are timp să îi șlefuiască agilitatea lui M5 CS, ceea ce vedem și în clipurile de mai jos. O extensie la nivelul spoilerului frontal, un eleron ceva mai pronunțat la buza portbagajului, eventuale măsuri de reducere a greutății și opțiunea frânelor cu discuri de carbon și ceramică ar trebui să facă parte din pachetul tipic CS.

CLICK AICI pentru a vedea toate pozele și informațiile despre facelift-ul modelelor BMW M5 și BMW M5 Competition.

Sursa informațiilor: BMWBlog.com

Sursele clipurilor video sunt canalele de You Tube cvdzijden – Supercar Videos și CarSpyMedia

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account