Podium pentru toți membrii echipei Yacco Racing la Cupa Gorjului

Cea de-a patra etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, desfășurată pe Transalpina, a adus un bine-meritat loc doi în clasamentul echipelor pentru Yacco Racing România.

Cupa Gorjului este prima etapă din acest sezon competițional în care toți membrii echipei Yacco reușesc să parcurgă ambele manșe de concurs, iar rezultatele sunt unele pe măsură. Cu podiumuri la toate clasele în care punctează, plus un loc doi în clasamentul Open, echipa Yacco Racing România a urcat pe treapta a doua a podiumului.

_SPP7825

Credit foto: RallyZoom.ro

Cel mai bine clasat pilot al echipei a fost Ovidiu Zaberca, acesta reușind să obțină locul secund în clasamentul Open, în condițiile în care mașina nu este la capacitate maximă după abandonul tehnic de la Poiana Brașov. Cu un timp cumulat 05:35.667, Ovidiu Zaberca a fost devansat de Bogdan Cuzma cu 7,236 secunde.

În clasamentul GT, Costi Stratnic a reușit să urce pe prima treaptă a podiumului, după luptă foarte strânsă cu ocupantul locului secund. După cele două manșe de concurs, diferența dintre primii doi a fost de numai 0,8 secunde. De asemenea, Costi Stratnic a câștigat detașat și lupta în clasamentul Diesel.

_SP59867
La clasa H3, Aurelian Andronache a urcat pe treapta a treia a podiumului, diferența dintre el și ocupantul poziției secunde fiind calculată la sutimi de secundă. Cu un timp cumulat de 6:04.273, Aurelian a fost devansat cu doar 0,065 secunde de Emil Ghinea.

_SP59792

Debutantul echipei, Andrei Barbu, a reușit să urce pe treapta a treia a podiumului, închizând astfel un weekend reușit pentru echipa Yacco Racing România.
La general, Yacco Racing se află pe poziția a treia, cu 181 de puncte, având de recuperat 32 de puncte față de echipa care conduce clasamentul.

Echipa Yacco Racing România este susținută de Yacco, BCR și Autonet, importator oficial al anvelopelor Yokohama.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account