(VIDEO) BMW X5 pregătit pentru plajă

Dacă vrei să intri cu X5-ul pe plajă anul acesta, iată ce-ți trebuie pentru a ieși din nisip înainte să-ți facă cineva o poză.

Atunci când BMW a proiectat X5-ul ca un Sport Activity Vehicle nu s-au gândit că unele dintre activitățile preferate ale unor clienți din Balcani vor fi debarcările pe plajă. Ei au crezut că BMW X5 va fi primul SUV pe care nu-l vei conduce în teren accidentat, primul SUV care va fi cu adevărat plăcut de condus pe stradă.

Însă oamenii nu cunosc pe deplin diferențele dintre un SUV și un SAV.Dacă e mare, înaltă și trag toate patru roțile…merge oriunde. Inclusiv pe plajă, unde poți să-ți tragi un selfie care să-ți aducă multe neplăceri dacă afli de la televizor că tocmai ai încălcat legea – ai de plătit o amendă imensă și prietenii nu-ți mai răspund la telefon pentru că nu te mai potrivești în cercul lor de ecologiști.

E drept că-ți vine să te urci în mașină și să o parchezi în valuri după ce au lărgit ăștia plajele. Trebuie să faci maraton pe scoici până ajungi la apă, dar dacă vrei să faci asta și să ieși din nisip înainte să apuce oamenii să scoată telefoanele, asigură-te că ai ce-ți trebuie pentru a ieși repede din catastrofă – geamuri fumurii, troliu, anvelope de off-road, scut, gardă la sol înălțată, proiectoare pentru orbit telefoane.

Nu înțelegem ce spune polonezul ăsta care și-a pregătit X5-ul pentru o invazie rusească, dar probabil că și el vorbește despre prețurile mari pentru benzină, ruși, criză economică, secetă și puști – prea se antrenează în tranșee și prea gros e lanțul de la gât. Indiferent că te pregătești pentru cocktailuri și plajă sau pentru scenarii de supraviețuire, mai important este că se potrivește pentru ambele situații și nu trebuie să faci dublă investiție.

Sursa – YouTube

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account