Experienta BMW xDrive Live Tour la Motor AG

Weekendul acesta a fost pentru noi unul plin de evenimente BMW si este inca departe de a se fi incheiat.

Dupa ce vineri am asistat la prezentarea de presa a noului BMW Seria 6 cabrio si la concertul trupei URMA, unde am asistat la lansarea noului single „All Wrong”, in al carui videoclip apare un BMW Seria 7 ActiveHybrid, sambata am participat la invitatia prietenilor nostri de la Motor AG Pitesti la BMW xDrive Live Tour, cel mai important eveniment BMW al anului.

24 masini BMW dotate cu cel mai inteligent sistem de tractiune integrala, BMW xDrive, au incantat timp de o zi intreaga participantii la eveniment. Clientii Motor AG actuali precum si potentialii clienti au avut la dispozitie modele precum BMW 320d xDrive, BMW 535d xDrive Gran Turismo, BMW 740d xDrive, BMW X1 xDrive 20d, BMW X3 xDrive 35i, BMW X3 xDrive 20d, BMW X6 xDrive 30d, si asistati de traineri BMW au experimentat bucuria la puterea X si au descoperit beneficiile sistemului xDrive.

BMW xDrive este cel mai inteligent sistem 4×4, care asigura in permanenta autovehiculului cea mai buna tractiune posibila, acest lucru crescand agilitatea si mentinand masina in siguranta pe sosea, chiar si in curbele luate rapid. Diferit fata de alte sisteme 4×4, BMW xDrive asigura o aderenta buna pe soselele alunecoase, fara a diminua senzatia de tractiune spate. Sistemul inteligent xDrive transfera putere catre roti in doar cateva milisecunde. In conditii normale, puterea este distribuita intre puntea fata si cea spate intr-un raport de 40:60, dar in momentul in care sistemul simte o pierdere excesiva a tractiunii, inverseaza subit cuplul, pentru a se adapta conditiilor schimbatoare; iar astfel ofera tractiunea maxima disponibila si o manevrabilitate superioara, pe toate suprafetele.

Cei peste o suta de clienti Motor AG si prieteni ai marcii BMW si-au putut testa abilitatile de condus si agilitatea BMW in cadrul a trei sectiuni ale programului xDrive Live Tour: Traction, Dynamics si Agility, fiecare din ele conceputa special pentru ca participantii sa poata vedea in actiune si testa ei insisi, in mod activ, sistemul de tractiune BMW xDrive.

Astfel participantii au testat sistemul xDrive pe circuitul cu jaloane, pe traseul unde se simulau conditiile pentru evitarea unui obstacol aparut in conditii normale de drum, precum si in conditii de franare de urgenta, si in conditii de aderenta redusa.

Mai mult, Claudiu David, pilot de teste BMW, a incantat rand pe rand participantii in cadrul programului Joy, unde la volanul unui BMW 550i xDrive le-a demonstrat acestora capabilitatile xDrive intr-o tura ametitoare in mare viteza cu multa adrenalina, frane si scrasnete de roti.

Fiecare exercitiu in parte a durat in jur de 40 minute, ideea fiind ca participantii sa exerseze cat mai mult timp si pe o distanta cat mai mare manevrele indicate si explicate de echipa de instructori.

Iata si un videoclip demonstrativ pentru capabilitatile xDrive – cel mai inteligent sistem de tractiune integrala, care transfera puterea acolo unde e nevoie. BMW xDrive distribuie instantaneu putere catre punti, pentru o tractiune optima pe orice suprafata.

Dupa bucuria afisata pe fetele participantilor la finalul programului, care a durat peste patru ore, putem trage concluzia ca a fost un eveniment extrem de reusit, si ca BMW chiar a adus spre experimentare Bucurie la puterea X, asa cum a promis.

Iar la final, asa cum v-am obisnuit la evenimentele BMW, va invitam sa urmariti galeria foto.

Multumim Motor AG Pitesti pentru invitatia la eveniment!

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account