Viitorul BMW Seria 8 apare în noi randări digitale

Viitorul BMW Seria 8 este, din când în când, pe buzele și pe site-urile tuturor. Acum, publicația franceză Automobile Magazine a publicat o nouă serie de randări digitale cu viitorul BMW Seria 8.

Viitorul BMW Seria 8 se pare că va fi reînviat de marca bavareză așa cum spunem într-un articol mai vechi și, conform celor mai recente zvonuri, se pare că vor fi trei variante diferite de caroserie. Astfel, viitorul BMW Seria 8 ar putea să vină sub formă de coupe, de cabriolet și de Gran Coupe, lucru care nu ar face decât să ducă viitorul BMW Seria 8 într-o luptă directă cu Mercedes-Benz Clasa S Coupe și Cabriolet.

În momentul de față, atât BMW Seria 6 Gran Coupe, cât și BMW Seria 4 Gran Coupe sunt modele care pot oferi un nivel de sportivitate îmbrăcat într-o formulă dinamică și elegantă. Totuși, nici Seria 6 și cu atât mai puțin Seria 4 nu sunt suficient de „luxoase” pentru a concura cu vârfurile de gamă Mercedes-Benz, atât prin prisma echipărilor, dar și prin prisma dimensiunilor exterioare sau chiar a motorizărilor. Tocmai de aceea, pentru a nu lăsa o nișă pe mâna celor de la Mercedes-Benz, viitorul BMW Seria 8 este un model car trebuie să revină. Mai ales că și ceilalți rivali anunță apariția unui Audi A9.

viitorul BMW Seria 8

Viitorul BMW Seria 8 va avea la bază aceeași platformă CLAR întâlnită la noul BMW Seria 7 și la noul BMW Seria 5, dar va avea o lungime mai mare, devenind chiar mai lung decât Seria 7. De asemenea, viitorul BMW Seria 8 va prelua de la Seria 7 toate dotările de lux, precum și motorizările superioare. Deosebit de interesant va fi un Seria 8 echipat cu motorul V12 ce se află acum sub capota lui BMW 760Li xDrive. Francezii de la Automobile Magazine ne prezintă o randare cu ce cred ei că va fi viitorul BMW Seria 8. Mai dinamic, mai agresiv și cu o prezență mai sportivă decât cea a Clasei S Coupe, viitorul BMW Seria 8 prezintă un design inconfundabil BMW, dar într-o caroserie mai elegantă și mai rafinată decât până acum.

Probabil că cei de la BMW nu vor opta pentru a „umple” viitorul Seria 8 cu tehnologie de top și echipamente de lux decât în cazul unor versiuni. Alegerea logică ar fi să mizeze în continuare pe sportivitate, aruncând sub caroseria elegantă a viitorul Seria 8 motorizări performante și un șasiu de excepția, în care fibra de carbon să nu lipsească.

viitorul BMW Seria 8

Sursă: BMWBlog.com via L’Automobile Magazine

Citește și cele mai recente informații despre viitorul BMW Seria 8, ce a primit numele de cod G14/G15:

Randare BMW Seria 8 (1)

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account