Configuratorul online de accesorii BMW ne întâmpină cu oferte pentru roțile de iarnă

Posesorii de modele BMW din România pot alege din configuratorul online de accesorii disponibil pe site-ul bmw.ro oferte pentru seturile de jante și anvelope originale. Gama amplă de cauciucuri este însoțită de asigurări pentru 36 de luni, iar ofertele pentru jante și anvelope se adresează tuturor modelelor BMW din gama actuală și cea precedentă.

Configuratorul online de accesorii BMW te îndrumă să alegi setul de roți potrivite pentru modelul tău, indiferent de sezon

Nimeni nu vrea să piardă timp îndelungat făcând drumuri la showroom-uri și service-uri pentru alegerea jantelor și anvelopelor potrivite pentru mașina personală. Însă cu toții avem nevoie de îndrumări. Și dorim să ni se ofere mereu opțiuni generoase, din care să selectăm produsele care se potrivesc cu preferințele și bugete noastre, care respectă specificațiile tehnice ale mașinii și care ne oferă un nivel optim de performanțe și calitate.

Tocmai pentru a răspunde punctual acestor cerințe, a fost creat Configuratorul online de accesorii BMW, disponibil pe site-ul oficial bmw.ro.

Acesta are un meniu foarte intuitiv și ușor de folosit. Mai întâi selectezi Seria modelului BMW pe care îl deții. Apoi poți selecta nu doar toate modelele din generația actuală, ci și pe cele din generația precedentă. Acesta este un mare beneficiu pentru numeroșii clienți români care sunt posesori ai modelelor BMW din generația trecută.

După ce alegi versiunea de caroserie și motorizarea modelului BMW, configuratorul te ajută să-ți asortezi setul de roți, oferindu-ți opțiunea de a bifa și culoarea caroseriei și existența eventualului pachet M pentru caroserie. Descoperi astfel o ofertă amplă de seturi de roți atât pentru iarnă, cât și pentru vară.

Nu îți mai rămâne decât să alegi din spectrul de modele de jante și cauciucuri. Iar pentru fiecare dintre acestea primești informații tehnice detaliate. Aici sunt incluse și sfaturile pentru limita de viteză cu care poți rularea cu anvelope runflat care au suferit pană. De asemenea, primești indicații referitoare la potrivirea anvelopei cu lanțurile de zăpadă.

Practic, Configuratorul online de accesorii BMW funcționează și ca un ghid. Și îți permite să te informezi și să comanzi setul de roți adecvat.

Mai mult, poți adăuga încă o tușă de stil setului de roți, alegând din catalogul de accesorii BMW inclusiv capace flotante pentru roţi, cu emblema mărcii bavareze.

După ce ai selectat preferințele, configuratorul îți ilustrează setul de roți montat pe modelul BMW pe care îl deții, în culoarea de caroserie și cu pachetul de caroserie ale mașinii tale. Ai tot timpul să te răzgândești, poți încerca o varietate de configurații, astfel că vei fi sigur de alegerea finală. Din toate punctele de vedere.

Semnul calității: Anvelopele originale BMW poartă marcajul cu stea

Comportamentul dinamic, economia de combustibil și siguranța sunt direct influențate de specificațiile jantelor și anvelopelor alese pentru fiecare automobil. Acestea nu sunt proiectate independent de modelele auto. Din contră, BMW cercetează ce jante și ce anvelope oferă parametri optimi de funcționare pentru fiecare model în parte. Mai mult de atât, producătorii de anvelope de top dezvoltă cauciucuri speciale pentru a valorifica abilitățile modelelor BMW.

Astfel, anvelopele originale pentru care BMW garantează calitatea optimă se disting prin faptul că sunt marcate cu simbolul stea. Acest marcaj sub formă de stea atestă faptul că anvelopele au fost produse special pentru modelele BMW. Dezvoltarea acestor cauciucuri demarează chiar de când automobilul este în stadiul incipient de proiectare. Crearea anvelopelor care poartă simbolul stea durează uneori până la 3 ani și include testări minuțioase care privesc siguranța, rezistența la uzură, confortul, eficiența și dinamismul pe care le oferă. Totul este probat în condiții reale, prin teste intensive pe cele mai solicitante circuite, precum cel de la Nürburgring. La rândul lor, procedurile de fabricație și inspecția calității respectă cele mai înalte rigori. Iar BMW colaborează cu elita producătorilor de anvelope (precum Bridgestone, Continental, Dunlop, Pirelli şi Goodyear) în tot acest parcurs de proiectare, testare și producere.

Desigur, dezvoltarea anvelopelor este sincronizată cu cea a jantelor originale BMW. Ca urmare, achiziționarea unui set de roți BMW originale asigură alinierea perfectă a jantei din aliaj, a anvelopelor şi a senzorului de presiune. Din aceste motive tehnice, BMW recomandă alegerea jantelor și anvelopelor originale și propune oferte care încurajează achiziționarea lor sub forma de seturi de roți.

Asigurarea inclusă gratuit pentru anvelopele originale BMW îți poate rambursa până la 100% din valoarea acestora

Achiziționarea jantelor și anvelopelor originale BMW este în sine o investiție sigură. Concret, dacă achiziționezi anvelope originale BMW de la un dealer autorizat BMW, primești pentru acestea și o asigurare gratuită de 36 de luni. În primul an, rambursarea acoperită de această asigurare în cazul unei avarii poate fi de până la 100% din valoarea anvelopelor. În an doilea an se rambursează până la 75%, iar în al treilea an cuprins de asigurare se oferă până la 50% din prețul anvelopelor.

Totodată, această asigurare este cuprinzătoare, acoperind deteriorările provocate de lovirea bordurii sau cauzate de obiecte ascuțite, precum sunt cuiele sau cioburile de sticlă. Aceeași asigurare oferă compensare pentru vandalism și furt.

CLICK AICI pentru mai multe detalii despre anvelopele cu marcaj stea pentru modelele BMW și asigurarea care le însoțește.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account