BMW, Audi și Mercedes într-un comparativ al sistemelor de infotainment

Întrucât din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați mai mult de tehnologia unei mașini, mai puțin de mașină în sine, un astfel de comparativ este cât se poate de relevant.

Nu mai e suficient să construiești mașina mai bună. Dacă nu ai niște luminițe frumoase în bord, dacă nu-ți poți conecta telefonul la sistemul de infotainment și dacă nu ai niște chestii pe care nu le vezi, dar în care crezi că te pot ajuta să fii mai în siguranță la volan, atunci poți să-ți iei adio de la clienți. E o goană între cei mai mari constructori de a oferi cele mai HD monitoare, cea mai rapidă conectivitate, cel mai rapid procesor și, în general, lucruri de care nu ai neapărat nevoie într-o mașină, dar pe care ți le dorești. Și pentru că valoarea de revânzare a mașinii va fi una mai decentă datorită acestor dotări, dar și pentru că nu vrei să rămâi în urma trendurilor. Mai jos aveți o comparație între trei dintre cele mai reușite sisteme de infotainment de piață, oferite de BMW, Audi și Mercedes.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account