BMW Proleasing Motors a găzduit două spectacole de teatru

Proleasing Motors

În premieră dealerul BMW, MINI și Ford în județul Prahova – Proleasing Motors – a transformat pentru două zile showroom-ul BMW din Ploieşti într-o scenă culturală dedicată celei de-a șaptea arte.

În datele de 14, respectiv 15 mai, au fost găzduite la showroom-ul BMW urmatoarele spectacole din cadrul celei de-a 5-a ediții a Festivalului de Teatru „Toma Caragiu“: „Un tramvai numit dorință“ de Tennessee Williams (Un Teatru, Bucuresti) – 14 mai și „(Contr)ACTe“ de Mike Bartlett (Teatrul ACT, Bucuresti) – 15 mai. Ambele spectacole s-au bucurat de o recepţie deosebită din partea publicului şi s-au jucat cu casa închisă.

Din seria parteneriatelor culturale, Festivalul de Teatru ”Toma Caragiu” este un proiect foarte apropiat Proleasing Motors, de care compania este alături încă de la prima ediție. „Parteneriatul cu Teatrul Toma Caragiu este cu atât mai important cu cât se înscrie în viziunea Proleasing de a încuraja manifestarea culturii și a artelor în mediul în care funcționăm cu toții, fiindcă ele reprezintă cea mai frumoasă evadare din stresul cotidian. Acest lucru ne-a determinat să creștem, cu fiecare an, gradul de implicare în acest proiect, până la punctul în care am considerat că, prin prisma asocierii mărcii BMW, cu atribute precum designul, rafinamentul și luxul, putem aduce Festivalul de Teatru chiar la noi acasă“, declară Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors.

Pentru a completa în mod armonios aceste manifestări, Proleasing Motors a ales să organizeze, în aceeași perioadă, respectiv 14-15 mai 2015, un eveniment tradițional pentru marca BMW: BMW Design Days. BMW Design Days este un concept promovat an de an la nivel mondial, prin care se prezintă, într-un cadru ce celebrează frumosul, în toate formele sale, cele mai reprezentative modele pentru ceea ce înseamnă autenticitatea liniilor de design BMW. Vedetele acestui an vor fi, în premieră, noile BMW Seria 6 Gran Coupe și BMW Seria 2 Cabrio – pregătite să întâmpine vara; flota de eveniment va fi completată cu recent lansata versiune Facelift pentru BMW Seria 1, surprinzătoare prin evoluția importantă în termeni de design, BMW Seria 2 Active Tourer – primul model cu tracțiune frontală din portofoliul BMW, BMW Seria 4 Cabrio și BMW X6. Accesul la BMW Design Days este liber, în intervalul orar 10.00-17.00 și, în plus, modelele pot fi admirate și pe parcursul reprezentațiilor din cadrul Festivalului de Teatru.

Despre Proleasing Motors.
Proleasing Motors este unul dintre cei mai longevivi și importanți dealeri Ford la nivel național, cu centre integrate vânzări – service auto în orașele Ploiești, Buzău și Târgoviște. Proleasing a deschis primul dealership Ford în anul 2001, în orașul Ploiești, urmat fiind de dealership-urile Ford din Targoviște – în 2007 și Buzău – în 2008.

Deschis în martie 2013, ca urmare a unei investiții de 2,5 milioane Euro, dealerul BMW Proleasing Motors integrează, pe o suprafață de peste 2.000m2, primul showroom BMW din România dezvoltat dupa noile standarde internaționale ale mărcii, un showroom MINI, un centru integrat service și piese de schimb și o ofertă extinsă de automobile rulate certificate în programul BMW Premium Selection.

Sediul BMW Proleasing Motors este localizat la ieşirea din Ploieşti spre Buzău, pe strada Şoseaua Ploieşti-Buzău, Nr. 505, DN1B.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account