Vulcanul Eyjafjallajökull opreste partial productia la fabricile BMW

P90056957

Vulcanul islandez cu nume ciudat afecteaza activitatile fabricilor BMW, deoarece facilitatile de productie au nevoie de componente din alte locatii, care nu pot fi transportate cu avionul datorita intreruperii circulatiei aviatice, din cauza norului de cenusa. Dupa cateva zile in care a functionat fara piese de schimb, uzina din Dingolfing si-a incetat ieri activitatea. Deoarece este asteptat ca traficul aerian sa fie perturbat si in zilele urmatoare, de astazi si fabricile de la Regensburg si Munchen au oprit partial activitatile de productie.

In total este afectata productia a circa 7000 autovehicule. Pe calea aerului sunt transportate principalele componente electronice. Pana si la uzina de la Spartanburg din SUA, Carolina de Sud, productia a trebuit incetinita, deoarece transmisiile automate cu opt rapoarte, destinate BMW X5 si BMW X6, nu pot fi aduse din Europa.

Nu se cunoaste momentul cand productia va fi repornita, acest lucru depinzand in principal de desfasurarea evenimentelor din Islanda, si de restrictiile aplicate in consecinta traficului aerian. La acest moment nu se poate face nici o estimare serioasa a momentului reluarii productiei.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account