BMW M4 cu evacuare Akrapovic – Liniștea este supraestimată

BMW M4 cu evacuare Akrapovic – Liniștea este supraestimată

Unii se satură de zgomot și își caută refugiul în zone liniștite, alții sunt sătui de prea multă liniște și caută să se relaxeze prin zgomot. Și unii și alții își caută de fapt liniștea, dar în locuri diferite Așa-i în democrație.

Dacă ție îți plac cluburile gălăgioase, nu trebuie să te refulezi pe ăla care citește în parc și ascultă foșnetul frunzelor. Dacă tu ești vegan, nu trebuie să te înfurii pe ăia care mănâncă ceafă de porc. Dacă tu nu mergi la biserică, nu trebuie să-l batjocorești pe ăla care „pupă poze”. Dacă tu ești un corporatist care muncește 12 ore pe zi, nu trebuie să-l faci puturos pe ăla care muncește part-time. Dacă tu mergi cu mașina, nu trebuie să te oftici pe ăia care merg cu bicicleta. Exemplele pot continua la nesfârșit în direcția asta, morala fiind de fapt că gusturile și orientările nu se discută. Asta am înțeles noi din reclama la Akrapovic.

Akrapovic M4

„Liniștea este supraestimată” este sloganul care încheie această frumoasă reclamă Akrapovic, chiar dacă începutul este unul destul de liniștit. Asta ne lasă să înțelegem că senzația de liniște nu vine neapărat cu liniștea fonică, ci mai degrabă cu ceea ce ne liniștește pe interior. Ce te liniștește pe tine pe interior s-ar putea să nu fie tocmai pe placul meu, dar tocmai despre asta este vorba în reclamă, credem noi – despre toleranța de a-i lăsa pe cei de lângă noi să-și găsească liniștea, chiar dacă în căutarea lor s-ar putea să facă puțină gălăgie. Dacă e ceva care lipsește în doze prea mari în noul BMW M4, acel ceva este personalitatea acustică a motorului. Vorbind de un motor supraalimentat, nu mai putem face comparații căscate cu sunetele glorioase ale M-urilor aspirate din trecut, dar cei de la Akrapovic fac eforturi neomenești pentru a păstra acel sunet în urechile noastre atunci când producătorul a renunțat la el și a decis că un software și un zgomot sintetic randat prin boxe ne este suficient. NOT! Mai multe detalii despre sistemul ăsta de evacuare minune de la Akrapovici găsiți în linkul de mai jos.

Sursa – Akrapovic.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account