Zvon: BMW va lansa un nou brand: i-Setta

isetta-5

Citand surse apropiate de BMW, dupa luni de dezbateri, producatorul german de automobile se pregateste sa lanseze o noua marca: „i-Setta”. Desi ultimele detalii nu au fost stabilite, aceleasi surse confirma faptul ca noua marca va fi vanduta sub numele „i-Setta”, dar in acelasi timp, exista posibilitatea ca sa fie promovata ca un „brand” sub titulatura BMW, asemanator cu divizia M.

„i-Setta” va readuce spiritul classic din versiunea originala Isetta, dar folosind technologia de ultima oara care se pliaza unui mediu urban si binenteles, cu un design modern.

Dupa parerea noastra, BMW va avea doar de castigat daca va lansa o noua marca care va fi axata pe producerea de automobile electrica si foarte eficiente. Acest lucru ii va ajuta pe BMW in a  mentine imaginea lor de constructor de masini sportive si de lux.

Sub marca „i-Setta”, BMW va lansa modelul Megacity, un automobil orientat catre orasele cu un trafic de masini congestionat. Aceeasi sursa confirma faptul ca marca MINI va produce de asemenea un nou automobil electric care va fi vandut sub umbrela unei noi divizii: MINI-i.

O noua campanie de marketing a inceput zilele acestea cu scopul de a re-aduce in prim plan imaginea Isetta. Aceasta noua campanie incepe cu Muzeul BMW din Munchen.

Stati conectati cu blogul nostru pentru ca in curand vom aveam mai multe detalii exclusive.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account