Zvonuri: BMW ia in calcul productia unui model ‘X4’

bmw-x4

Randare anterioara BMW X4

Zilele trecute revista britanica Autocar a publicat o stire conform careia, potrivit unor surse apropiate marcii, au crescut sansele producerii de catre BMW a unui model X4, in urma succesului urias al modelului BMW X6.

BMW a vandut mai mult decat dublul numarului estimat de unitati BMW X6, volumul vanzarilor totale, de la lansarea sa, depasind recent 80.000 unitati la nivel global.

Sursa BMW a declarat revistei Autocar ca este luata in calcul o masina de aceeasi forma cu X6 dar mai mica, ce va purta probabil numele X4, dar ca inca nu a fost data unda verde pentru a fi lansata in productie.

“Nu am luat nicio decizie ferma,” a declarat sursa “cu toate acestea, succesul lui X6 arata ca exista o cerere continua pentru masini off-road sportive.”

Zvonurile si presupunerile continua in ce priveste platforma pe care s-ar putea baza X4. Modelul X4 ar putea fi derivat din platforma noului X3, care este de fapt construit avand la baza platforma viitoarei generatii BMW Seria 3. Designul exterior ar putea avea la baza conceptul X Coupe din 2001, precum si X6. Dupa parerea noastra acest lucru nu poate fi posibil, de vreme ce modelele recente ne indica un nou limbaj de design pentru BMW, pe masura ce acestea sunt concepute sub conducerea lui Adrian von Hooydonk.

Deocamdata vom trata acest zvon cu circumspectie, dar vom continua in acelasi timp cercetarile proprii pentru a afla mai multe despre acest nou model posibil X.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account