Randare BMW M1 pornind de la BMW i8

Va mai construi BMW vreodata un nou supercar? Iata una din cele mai vehiculate intrebari in lumea BMW in ultimii ani, si care nici pana acum nu si-a gasit raspuns. Au circulat intr-adevar o serie de zvonuri legate de un viitor supercar BMW M, denumit fie M1 sau M8, sau chiar Mi8, dar nimeni inafara de BMW nu are detaliile.

Pentru a starni si mai mult spiritele, publicatia germana AutoZeitung a publicat o randare a unui eventual supercar M1. Imaginea generata pe calculator are la baza viitorul model i8, prima masina sport hibrida produsa de BMW, ce are performantele unui M3 si consumul de carburant al unui hibrid.

Intr-un interviu publicat anul trecut, Albert Biermann, seful departamentului de dezvoltare pentru BMW M a declarat ca divizia de performanta ar dori sa-si dezvolte pe viitor propriul model. “Privind lucrurile dintr-o perspectiva tehnologica, avem abilitatile si ne-ar placea sa facem acest lucru”, a declarat Biermann pentru InsideLine. “Am discutat despre asta de mai multe ori dar nu am reusit sa construim un business case. Tot ceea ce facem trebuie sa produca bani.”

Mai mult, Biermann a mai declarat ca BMW M este gata sa treaca la dezvoltarea metodelor de propulsie alternativa, cum este cazul vehiculelor electrice. “Meseria noastra este sa vindem emotie si bucurie, utilizand tehnologiile acceptate de societate la momentul respectiv. Indiferent daca e vorba de un motor cu combustie interna sau unul electric, noua nu ne pasa.”

Dupa cum am mai relatat si pana acum, inca sunt discutii in cadrul diviziei BMW M legate de posibilitatea construirii unui nou supercar M.

Ce parere aveti despre aceasta randare?

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account