BMW X6
BMW X6
BMW X6

Zvonuri: BMW M3 Sedan si BMW M4 Coupe

Iata noi zvonuri incitante din lumea BMW: unele forumuri BMW relateaza despre viitoarea generatie de modele BMW M3 si BMW M4.

BMWBLOG detinea deja cateva informatii despre aceste modele, asa ca este momentul sa va spunem ce stim la acest moment.
Mia intai de toate, nu s-a luat inca decizia finala legata de denumirile modelelor, care s-ar putea schimba inainte de lansarea oficiala.

In al doilea rand, putem afirma cu certitudine ca BMW va continua sa ofere noul BMW M3 in trei variante de caroserie: sedan, coupe si cabrio. Acum cateva saptamani sursele noastre ne-au dezvaluit denumirile de cod ale noilor modele M3 si M4. Astfel, M3 sedan va avea numele de cod intern F80, iar M4 – F82.

Departamentul de marketing si vanzari BMW AG dezbate inca daca versiunea M a lui BMW Seria 3 Sedan sa se numeasca M3 si versiunea M a noului Seria 4 Coupe sa primeasca numele de M4.

In mod similar ofertei de modele Seria 6, modelele Seria 4 vor fi pozitionate intre Seria 3 si Seria 5. Noul BMW Seria 4 va permite celor de la BMW sa pozitioneze versiunile coupe si cabrio usor mai sus, la un pret premium.

Marca M3 ramane un motor poternic pentru BMW si a fost asociat de cele mai multe ori de catre fanii BMW cu versiunea Coupe. Eforturile de marketing depuse in incercarea de a impune denumirea M4 ar putea fi intensificate si ar putea necesita un marketing agresiv.

Vom reveni in curand cu mai multe informatii.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account