[VIDEO] Serviciul de asistență rutieră BMW Mobile Care și voucherul cadou oferit de service-urile autorizate BMW

BMW Mobile Care

Posesorii de modele BMW noi sau rulate se pot bucura de aceleași servicii și intervenții tehnice la standarde premium. Acest principiu se reflectă atât în servicii precum BMW Mobile Care (pentru asistență rutieră), cât și în campanii care oferă diverse beneficii de preț pentru cei care dețin modele BMW rulate. Exemplu în acest sens este voucherul din cadrul campaniei „Welcome to BMW Family”.

În clipul video de mai jos, Cristian Vlașin, reprezentant BMW, ne detaliază avantajele acestor servicii și campanii care definesc standardele rețelei de dealeri autorizați BMW din România.

Serviciul de asistență rutieră BMW Mobile Care și voucherul cadou oferit de service-urile autorizate BMW

La fiecare schimb de ulei recomandat, dealerii autorizați BMW din România oferă pentru posesorii de modele BMW noi sau rulate serviciul de asistență rutieră în caz de defecțiuni sau accidente, valabil timp de doi ani. BMW Mobile Care oferă tractare, reparații, transport, cazare și intermediază contactul cu serviciile de urgență și companiile de asigurare, atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, posesorii de modele BMW noi sau rulate care apelează pentru prima oară la un service al unui dealer autorizat BMW din România primesc un voucher de 415 lei. În clipul video de mai jos, toate aceste beneficii ne sunt explicate de Cristian Vlașin, reprezentant BMW. Vezi și pe BMWBlog.ro detalii despre aceste servicii și campanii -> https://bit.ly/3VHdm5l

Posted by BMWBLOG Romania on Thursday, 20 October 2022

Serviciul de asistență rutieră BMW Mobile Care

Posesorii de automobile BMW pot beneficia de acces gratuit timp de 2 ani la serviciile BMW Mobile Care în România, dacă aleg să facă un schimb de ulei la prima vizită într-un service autorizat BMW de pe teritoriul României. Așadar, în caz de defecțiune tehnică clienții BMW pot beneficia de serviciul de Asistență Mobilă BMW, care este activ non-stop, 365 de zile pe an.

Serviciul de asistență rutieră este apelabil inclusiv prin intermediul aplicației My BMW pentru smartphone. Și poate fi apelat inclusiv prin intermediul sistemului infotainment al mașinii. În ambele cazuri este trimisă rapid locația exactă a mașinii, dacă utilizatorul își dă consimțământul.

În clipul video din acest articol, Cristian Vlașin, reprezentant BMW, ne explică beneficiile serviciilor de asistență BMW Mobile Care. În cadrul acestor intervenții sunt incluse serviciile de tractare, cazare și alternativă de transport pentru pasageri. Iar reprezentanții BMW pot ajuta inclusiv cu formalitățile care țin de relația cu asiguratorul.

Campania „Welcome to BMW Family” oferă un vaucher cadou de 415 (TVA inclus), la prima intervenție tehnică realizată într-un service au unui dealer autorizat BMW

Dealerii autorizați BMW din România au creat diverse pachete de preț care ajută și posesorii de modele BMW rulate să beneficieze de service la cele mai înalte standarde. Un nou exemplu este voucherul de 415 (TVA inclus). Acesta este acordat cadou celor care apelează pentru prima oară la o intervenție tehnică într-un service din rețeaua de dealeri autorizați BMW. Voucherul este acordat pentru automobile BMW cu vechime de cel mult 10 ani și poate fi folosit la următoarea vizită într-un service autorizat de compania bavareză.

Voucherul „Welcome to BMW Family” („Bine ai venit în familia BMW”) are valabilitate de 1 an. Și este transmisibil la vânzarea autoturismului.

Toate condițiile pentru acordarea voucherului sunt expuse transparent în site-ul oficial bmw.ro.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account