Zvonuri: BMW va dezvalui la Salonul auto de la Geneva 2011 un roadster mic

Randare realizata de Automedia

Cele mai noi stiri din lumea BMW vin de la Autoblog si sunt legate de posibilitatea ca BMW sa aduca la Salonul auto de la Geneva un roadster de mici dimensiuni. Citand publicatia australiana The Age, stirea se refera la BMW Z2, un roadster cu tractiune fata care va fi pozitionat sub Z4.

La recenta lansare a noului BMW Seria 6 cabrio, un purtator de cuvant BMW a confirmat celor de la The Age ca noul roadster va fi atractia principala la Salonul auto de la Geneva din martie, dar a refuzat sa dea mai multe detalii. Mai mult, surse din interiorul BMW spun ca masina nu va fi lansata in productie, dar ca unele trasaturi de design vor fi incorporate in viitoarele modele BMW.

Iar acest lucru ne duce la concluzia noastra, ca acest roadster despre care se vorbeste ca va fi adus la Geneva este de fapt BMW ConnectedDrive Concept aratat luna trecuta intr-un teaser. Masina preia cateva elemente de la conceptul Vision, inclusiv designul de tip layering, atat la interior cat si la exterior.

In teaser-ul video, BMW afirma ca noul concept este „vehicul extraordinar, care va revolutiona din nou condusul in ce priveste confortul, sistemele de infotainment si siguranta”.

Ne asteptam sa vedem demonstrate cateva din cele mai recente tehnologii de comunicare car-to-car, sisteme de navigatie in real-time, precum si cea mai noua tehnologie cu senzori pentru evitarea accidentelor.

Vom reveni cu detalii in cadrul relatarilor in exclusivitate de la Salonul auto de la Geneva.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account