Din aprilie 2011, BMW X6 va putea fi echipat optional cu bancheta spate cu 3 locuri

Update: Stirea a fost confirmata de BMW intr-un comunicat de presa.

In anul 2010 am relatat despre faptul ca BMW X6 va fi oferit in viitor si cu bancheta spate fractionabila pentru 3 locuri. Iata ca dupa aproape un an, cei de la Skiddmark confirma supozitiile noastre initiale. Incepand cu aprilie 2011, BMW X6 va fi oferit si in configuratia cu bancheta spate cu trei locuri, marind capacitatea lui X6 la 5 pasageri.

In prezent BMW echipeaza modelul Sports Activity Coupe cu doua scaune separate de o consola centrala.

In partea din spate este loc acum doar pentru doi pasageri, dat fiind ca nu se poate inlatura consola centrala. Chiar daca scaunele sunt confortabile si ofera suport bun, spatiul la nivelul capului si picioarelor e putin redus.

Desi stirea nu a fost confirmata oficial, Skiddmark mentioneaza ca procesul de trecere la o bancheta cu trei locuri nu a fost unul simplu. Compartimentul spate la BMW X6 a fost proiectat special pentru doua persoane, iar locurile au fost amplasate intr-un mod optim pentru pasageri, pentru a nu impiedica vederea in spate prin luneta a soferului.

Ce este interesant e ca publicatia declara ca „datorita modificarilor importante realizate pentru a face loc unei banchete spate cu trei locuri, BMW X6 nu va mai fi disponibil in configuratia originala de 4 locuri.”

Dupa parerea noastra, bancheta cu trei locuri va deveni disponibila pentru X6 varianta facelift, care urmeaza sa fie lansata la mijlocul ciclului de viata a masinii.

[Sursa: Skiddmark ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account