Trecem pe verde: Noul BMW M550ixDrive primește culoarea Verde Ermes

Nu vă reglați monitoarele! Aceasta este culoarea Verde Ermes disponibilă și pentru facelift-ul modelului BMW Seria 5, care a fost dezvăluit azi.

În pachetul abundent de poze pe care BMW l-a publicat pentru lansarea versiunii cu facelift a Seriei 5 au fost strecurate și câteva poze cu modelul M550i xDrive în culoarea Verde Ermes. Acest verde exotic este asortat cu detaliile Shadow Line, care sunt finisate în negru lucios. Avem ca exemplu grila frontală, conturul geamurilor laterale și lamelele prizelor de aer din aripile frontale.

Pachetul estetic este completat de etrierele roșii ale sistemului de frânare. Etrierele roşii sunt disponibile ca alternativă la cele de culoare albastră, pentru frânele M Sport.
Paleta de culori pentru BMW Seria 5 a fost extinsă și cu nuanțele metalizate Phytonic Blue și Bernina Grey. Iar gama BMW Individual cuprinde și noile nuanțe de vopsea metalizată Aventurine Red, Tanzanite Blue metallic. De asemenea, nu lipsește Alvit Grey.

Eu unul apreciez faptul că BMW oferă clienților posibilitatea de a personaliza Seria 5 aventurându-se în afara spectrului de culori modern, dar sobru. BMW are multe nuanțe frumoase de gri, albastru, sau alte culori cu ton serios. Însă doar pentru că Seria 5 se înscrie în segmentul business premium, nu înseamnă că trebuie să pară mereu o mașină de serviciu sau o mașină care anunță că ești om de afaceri la costum, doctor, avocat, diplomat și așa mai departe.
Mai există și clienți care încă doresc un sedan mare, sportiv, cu caracter extrovertit. Iar culori precum Verde Ermes fac cu siguranță ca 5-ul să pară extrovertit, avangardist, sportiv.

CLICK AICI pentru a vedea toate pozele și informațiile despre facelift-ul modelelor BMW Seria 5 Sedan și Touring.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account