Zvonuri: Va lansa BMW un model 1M Cabrio?

Stirea zilei vine de la o sursa BMW care declara ca modelul BMW 1M Cabriolet despre care s-a discutat atat va fi produs la fel ca fratele sau coupe intr-un numar redus de unitati. De vreme ce modelul Coupe este deja pus la punct, pentru o versiune Cabrio nu va fi nevoie decat de foarte putina munca in plus.

Se zvoneste totodata ca primele prototipuri vor aparea pe sosele in vara, cand BMW va incepe sa testeze masina, care va fi apoi dezvaluita in 2012. BMW M deja testeaza cateva prototipuri la sediul din Garching, cu usile inchise.

O alta dovada in favoarea lui 1M Cabrio ar putea veni din partea unui interviu gazduit de mini-site-ul BMW M-Power.com, care a pus urmatoarea intrebare: „Credeti ca ar fi posibila productia unui BMW Seria 1 M Cabrio?” Raspunsul sec a venit din partea inginerului BMW M J. Schwenker: „Ar fi intr-adevar posibil, dar in prezent nu exista planuri in acest sens.”

Atat intrebarea cat si raspunsul lasa loc de interpretari. Ni se pare interesant ca propriul reporter BMW sa puna o intrebare directa despre produse viitoare, ceva ce BMW evita intotdeauna sa faca. Oare este acesta un mod prin care BMW testeaza piata pentru a vedea reactiile clientilor, sau e doar o cale de a anula orice zvon cu privire la ideea unui 1M Cabrio?

Deocamdata vom considera aceasta stire doar un zvon, pana vom putea confirma informatia printr-o alta sursa.

[Randare: Bimmerboost ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account