Inca un zvon: BMW M-One – Supercarul BMW pe care ni-l dorim cu totii

Sunteti pregatiti pentru un alt zvon? Sursa Scott27 starneste controverse pe internet cu o stire interesanta. Potrivit acestuia, designerii BMW cocheteaza cu ideea crearii unui nou supercar BMW M, un succesor real al simbolului M1. „Procesul tocmai a inceput si stadiul deocamdata se rezuma la cateva schite realizate de departamentul de design si cateva idei nascute in jurul unei mese intr-o conferinta. Nu ne gandim la productie deocamdata” spune sursa BMW.

In acest moment supercarul poarta numele M-One, pentru ca ar putea fi primul de acest gen in noua generatie de masini BMW. Scott27 nu precizeaza mai multe detalii, dar este mentionata ideea de utilizare a plasticului ranforsat cu fibra de carbon, CFRP, prin noi materiale si componente pe care BMW intentioneaza sa le utilizeze la constructia viitoarelor modele. Se mentioneaza desigur si M1 Hommage, ca intotdeauna cand e vorba de speculatii despre un eventual supercar BMW.

BMW M1 Hommage

Se zvoneste ca a fost creata si o schita de design, o combinatie dintre Vision ConnectedDrive si viitorul model care va aparea in 2014, dar nu se stie scopul exact al desenului.

„Schita a fost realizata pentru un cu totul alt scop. Dar ideea a atras atentia, si dat fiind ca BMW nu s-a concentrat pe design in cazul conceptului ConnectedDrive, au fost surprinsi de reactia la adresa masinii, care a fost primita foarte bine. Dar de vreme ce schita a atras atentia oficialilor mai mari in ierarhie, au mai adaugat un plafon si un parbriz mai inalt pentru a observa reactiile, si veti putea vedea revenirea acestui concept, de aceasta data sub forma de coupe. Dar ar putea conduce la masina/masinile in discutie, datorita legaturii de sange cu modelul original M1 si cu cel omagial M1. ”

Sa speram ca BMW chiar va construi aceasta masina, dar oare cand ar aparea ea pe strazi? „Daca primeste unda verde, acest moment va fi dupa 2015”, mai spune sursa.

Sfatul nostru este sa tratati acest zvon cu circumspectie. In ultimii ani au circulat tot felul de stiri si discutii despre un posibil supercar BMW, dar planurile de sustenabilitate ale companiei par sa favorizeze mai degraba proiecte de mobilitate urbana si eficienta, decat un concurent pentru Audi R8.

[Sursa: GCF ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account