Pick-up-ul BMW reapare într-o nouă ilustrație computerizată

O vorbă veche spune așa: “Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea îndeplini!”. Dacă așa stau lucrurile, atunci unii par că vor cu dinadinsul un pick-up BMW.

Din când în când îl mai apucă pe câte un artist păcatul de a-și imagina nemaivăzutul, cum ar fi și ideea unui pick-up BMW. Dar au mai fost așa zise păcate care și-au făcut loc în palmaresul BMW, cum ar fi tracțiunea față sau formatul de monovolum. De altfel, găsim ambele păcate înglobate în Seria 2 Active Tourer, care se bucură de succes de proporții. Deci, dacă și un asemenea păcat 2 în 1 a trecut testul pieței, oare de ce nu s-ar întâmpla la fel și cu un pick-up. Desigur, ar încălca și el vechiul testament BMW și ar fi un model produs din orgoliu, nu din necesitate. Adică ar fi construit doar de ciudă că Mercedes-Benz lansează pick-up-ul X-Class. Însă uneori orgoliul este cel mai bun combustibil pentru a se încerca idei radicale. Și, adevărul este că dacă te tot uiți la Mercedes-Benz X-Class ajungi să te întrebi involuntar oare cum ar arăta un rival BMW.


Rain Prisk semnează cea mai nouă ilustrație computerizată care face un exercițiu de design pentru un BMW pick-up. Dacă vă uitați pe pagina lui de facebook îi înțelegeți rapid gustul pentru design bombastic. Așadar îi place atenția. Și știe să o capteze, mai ales când proiectul este un BMW în format pick-up.
Nu sunt superstițios, dar măcar pentru moment închei dezbaterea despre un potențial pick-up BMW fiindcă uneori glumele nesărate pot deveni realitate dacă tot scriem despre ele. Uitați-vă la americani. Au tot scris despre Donald Trump, până când le-a devenit președinte.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account