BMW M235i se joacă în nisip

Dacă te-ai săturat să vezi BMW-uri care  intră în copaci la prima încercare de drift, iată unul care face asta timp de cinci ore și scapă fără nicio zgârietură.

Driftul este unul dintre sporturile cu motor care nu se fac de dragul sponsorilor, ci mai mult de dragul celui de la volan ori pentru deliciul spectatorilor.Că BMW-urile sunt foarte bune la asta nu mai este niciun secret, însă ce nu știați voi este că driftul pe două roți este la fel de spectaculos.

În acest clip, Karl Maier, de patru ori campion de motociclism dirt-track, ne explică cum stă treaba cu gazul, cu șpanul și cu distracția care vine odată cu acestea. Alături de el, un BMW M235i se descurcă de minune în derapaje mai mult sau mai puțin controlate. Se pare că cei doi piloți au făcut asta timp de cinci ore și nu pentru a bate vreun record, ci pentru că nu te mai saturi de senzațiile pe care ți le oferă un balet sincron de-a latul, pe o pistă unde aderența e la fel de străină ca o pițiponcă în bibliotecă.

Unora li se pare pierdere de timp, golăneală, huliganism, dar dacă poți să ții un drift timp de cinci ore, cu siguranță ești în stare și să eviți unul. Poate că cinci ore vi se pare prea mult, poate aveți treabă pe acasă, dar lăsați-ne pe noi ăștia huliganii plictisiți care nu au ce face, să ne bucurăm de așa ceva fără să ne plângem că ne-a intrat praf în ochi.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account