“Lady and the Track” – Viziunea unei tinere asupra mașinilor BMW

Rachel Mills, o tânără pasionată de BMW ne vorbește despre cum și-a urmat hobby-ul fără să țină cont de prejudecăți. Sper să vă regăsiți și voi, așa cum am făcut-o și eu. Și sper să lăsați deoparte părerile altora când vine vorba de visele voastre.

„BMW-urile sunt speciale pentru mine. Mail ales modelele sport. Când îmi pun casca și mă urc la volanul 135i-ului meu, faptul că sunt femeie devine absolut irelevant. Nu exista un sentiment mai eliberator decât cel pe care îl ai la volanul unui BMW atunci când ieși în viteză dintr-un viraj, lăsând urme de cauciuc pe asfalt și un miros puternic de combustibil. Pot să fac pariu că și cei care își scot BMW-urile pe circuit îmi împărtășesc părerea.

IMG_1689-750x500

Cred că majoritatea femeilor sunt atent monitorizate în primii douăzeci de ani din viață. Ni se spune ce să purtăm, ce ar trebui să ne placă și cum să fim rezervate sau cumpătate în tot ceea ce facem. Societatea rareori consideră că o femeie ar trebui să riște sau să depășească anumite limite. Drept urmare, suntem văzute drept niște ființe prea delicate pentru activitățile la care bărbații sunt încurajați să participe. Fotbal? Prea violent. Lego? Prea complicat. Mașini? Prea periculos.

Această mentalitate nu face decât să distrugă sau să limiteze visele și aspirațiile tinerelor. Dacă li se tot repetă că nu ar trebui sau că nu ar fi indicat să-și urmeze o pasiune, cu timpul ele vor ajunge să creadă aceste idei preconcepute și vor renunța la pasiunile lor.  Sunt descurajate să-și urmeze hobby-urile neconvenționale sau interesele deoarece societatea consideră că aceste activități nu sunt potrivite pentru o femeie.

IMG_1685-750x750

 

Am 24 de ani și sunt complet cufundată în lumea auto, deși am trecut prin unele momente în care societatea îmi spunea să mă îmbrac în roz și să ma joc cu păpușile. Mă bucur nespus de mult că nu am urmat sfaturile lor. Dacă aș fi făcut-o, nu aș mai fi putut savura dragostea pentru mașini.”

Rachel Mills pentru BMW BLOG.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account