Interviu Gunther Graef – Restauratorul de visuri

Un campion adevărat nu trăiește în trecut, ci face trecutul relevant și pentru viitor. Aceasta este povestea lui Gunther Graef, multiplu campion național în karting, VTM și raliuri, care obține în continuare trofee cu două BMW-uri de legendă înscrise în competițiile naționale.

În biroul lui Gunther Graef, doi pereți sunt acoperiți cu trofee și cupe acumulare într-o carieră de pilot începută acum patru decenii și care a cuprins motocross, karting, VTM, raliu și rally raid. Dar nu este genul de campion care se lansează în povești despre ce a câștigat. Pentru el, cele mai valoroase curse, sau cele care m-au marcat cel mai tare sunt cele de la care nu a obținut cupele.  Și preferă să vorbească despre oamenii care înseamnă ceva pentru el, despre disciplina motorsportului și despre cele două BMW-uri istorice pe care le ține în formă de zile mari ca în zilele lor de glorie în marile competiții auto.

Text: Alex Buțu

Foto: Dragoș Savu

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account