Test Drive BMW Seria 2 Gran Tourer vs BMW Seria 2 Coupe – Frați de răscruce

BMW Seria 2 Gran Tourer și BMW Seria 2 coupe fac parte din aceeași familie, dar au structuri și scopuri diferite. Unul a ales să se așeze la casa lui, celălalt vrea să se bucure în continuare de ce-i oferă singurătatea.

BMW Seria 2 este mașina momentului în gama BMW. Se vinde foarte bine, mai ales în versiunea M235i care este răspunzătoare pentru 30% din totalul unităților vândute. Este mică și agilă, frumoasă și agresivă, așa cum îi stă bine unui BMW. Mulți spun că este succesorului BMW-ului E30, mașină greu de egalat. Ce se întâmplă însă când alegi să conduci o mașină sportivă, așa cum este BMW Seria 2, dar vrei sub capotă un diesel? Este o idee bună sau nu? Noi suntem de părere că există acum motorizări pe benzină care ar face mult mai multă cinste acestei mașini și care nu consumă atât de mult pe cât s-ar crede.

BMW Seria 2 Coupe vs BMW Seria 2 Gran Tourer (2)

Totuși, există acum un BMW Seria 2 care merită un motor diesel sub capotă, cutie automată și tracțiune integrală, chestii de care te poți lipsi într-un BMW Seria 2 Coupe. BMW Seria 2 Gran Tourer are șapte locuri și este fi BMW-ul care-ți poate aduce spațiu și versatilitate la jumătatea prețului unui BMW X5, de exemplu. Gran Tourer oferă șapte locuri, suficient spațiu pentru o familie de patru persoane (plus bunei ori bone filipineze pe ultimul rând de scaune) și mai mult rafinament decât ai avea nevoie vreodată într-un MPV.

BMW Seria 2 Coupe vs BMW Seria 2 Gran Tourer (3)

Noi le-am pus una lângă alta pentru un calcul rațional, dar și pentru unul emoțional și am ajuns să ne întrebăm care dintre ele este mai Seria 2. Deși nu se aseamănă decât la capitolul motorizare și transmisie, putem spune despre cele două BMW-uri că sunt niște frați de răscruce. Concluzia noastră o puteți afla în testul nostru video de mai jos. Dacă aveți păreri diferite puteți să ne mustrați în comentarii.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account