Video: BMW App – MOG

Robert Passaro, inginer sef in cadrul departamentului BMW Technology Office din Mountain View, California, face o demonstratie celor de la TechCrunch a aplicatiei de music streaming denumita MOG.

MOG este acum disponibila pentru modelele BMW si MINI si aduce o librarie ce contine 12 milioane de melodii.

Aplicatia MOG este integrata in BMW Apps si poate fi reglata prin intermediul sistemului BMW iDrive. MOG ofera un abonament MOG Primo de 9.99 USD pe luna, ce ofera abonatilor acces nelimitat online la sistemul de furnizare de muzica la cerere de pe MOG.com, prin aplicatia MOG pe telefoanele iPhone sau cu sistem Android.

Iata cateva caracteristici ale aplicatiei MOG:

  • On-demand streaming: Se poate asculta orice artist, album, melodie, oricand, practic de oriunde.
  • Integration: Utilizand controller-ul BMW iDrive si butoanele de pe volan este foarte usor de cautat, ascultat, re-ascultat cantecele preferate.
  • Storage: MOG permite utilizatorilor sa-si tina muzica MOG pe telefon, permitand accesul la melodiile preferate chiar si atunci cand conexiunea de date nu este disponibila.
  • Radio MOG: Doar MOG ofera motorul de cautare si descoperire de melodii „MOG Mobius” care permite utilizatorilor sa treaca de la ascultarea pieselor unui singur cantaret la un mix de artisti asemanatori ca stil.
  • Audio de cea mai mare calitate: MOG descarca muzica la 320kbps, conferind sunet de calitate.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account